دوشنبه, 12 آبان 1404
مشروح خبر :: بازدید معاون وزیر نیرو از بخش‌های مختلف طرح آبرسانی اردبیل

صبح امروز انجام شد؛

بازدید معاون وزیر نیرو از بخش‌های مختلف طرح آبرسانی اردبیل

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از طرح آبرسانی اردبیل، تصفیه‌خانه و سیستم آرسنیک‌زدایی شهر اردبیل بازدید کرد.

 به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل، صبح امروز جمعه ۲۱ مهرماه انجام شد، محمد جوان‌بخت معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا به همراه مدیران آب منطقه‌ای و آبفای استان از سد یامچی که تأمین‌کننده آب شرب اردبیل و سرعین است، بازدید کرد و در جریان عملیات احداث برج آبگیر قرار گرفت.

به گفته علی حیدری مدیرعامل آب منطقه‌ای اردبیل برج آبگیر سد یامچی مراحل نهایی تکمیل را سپری می‌کند که با خرید تجهیزات مورد نیاز امکان تأمین کیفی آب اردبیل را بر عهده خواهد داشت.

حیدری حجم آب پشت سد یامچی را ۱۶ میلیون متر مکعب اعلام کرد و افزود: بدون تخصیص آب به بخش کشاورزی، روزانه ۳۰۰ لیتر در ثانیه برداشت آب را شاهد هستیم و امیدواریم با بارش‌های مناسبی که در شهرستان‌های نیر و اردبیل رخ می دهد، سطح آب یامچی ارتقا یافته و ما در فصول پیش رو مشکلی در تأمین آب شرب نداشته باشیم.

بازدید معاون وزیر نیرو از پروژه تصفیه‌خانه آب شرب اردبیل

 معاون وزیر نیرو همچنین از پروژه تصفیه‌خانه آب شرب اردبیل و راه‌اندازی سیستم‌های مدرن برای از بین بردن جلبک و بهبود طعم و مزه آب اردبیل بازدید کرد تا امکان ارتقای کیفی آب اردبیل وجود داشته باشد.

جوان‌بخت همچنین از پروژه آرسنیک‌زدایی آب اردبیل که در منطقه شورابیل در حال احداث است، بازدید کرد.

 در این بازدید معاون آب منطقه‌ای اردببازدید معاون وزیر نیرو از پروژه تصفیه‌خانه آب شرب اردبیلیل به احداث این مجموعه و تصفیه‌خانه ۵۰۰ لیتر در ثانیه در این منطقه خبر داد و تصریح کرد: ما از ۲۲ حلقه چاه برای تأمین آب شرب اردبیل استفاده می‌کنیم که با توجه به بالا بودن میزان آرسنیک سعی ما بر این است تا با اختلاط رخ داده، سلامت و پایداری آب منطقه را ارتقا دهیم.

بازدید معاون وزیر نیرو از تصفیه‌خانه فاضلاب اردبیل

معاون وزیر نیرو همچنین از تصفیه‌خانه فاضلاب اردبیل بازدید کرده و در جریان روند توسعه این پروژه قرار گرفت که طرح ارتقای آن به ظرفیت ۱۲۳ هزار متر مکعب در حال اجرا است.

علیرضا نعمت‌سلطانی مدیرعامل آبفای استان اردبیل در این بازدید گفت: تلاش بر این است تا با خرید تجهیزات و امکانات ظرفیت تصفیه‌خانه را ارتقا دهیم که برای این امر به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

نعمت‌سلطانی در مورد تولید پساب در استان اردبیل نیز افزود: ظرفیت تولید و تحویل پساب فاضلاب در استان ۱۲۵ هزار متر مکعب در شبانه‌روز است که ما به راحتی می توانیم آب مورد نیاز صنایع و سایر بخش‌ها را تأمین کنیم.

 

کد خبر: 69030
  تاریخ خبر : 1402/07/21
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/07/21
  اداره روابط عمومی
 210