یکشنبه, 30 آذر 1404
مشروح خبر :: اخذ سند مالکیت بیش از 19 هکتار از بستر رودخانه جاجرود در محدوده شهرستان قرچک

به همت شرکت آب منطقه‌ای تهران انجام شد؛

اخذ سند مالکیت بیش از 19 هکتار از بستر رودخانه جاجرود در محدوده شهرستان قرچک

مدیر امور منابع آب شهرستانهای ورامین، قرچک و پیشوا گفت: به منظور حفاظت از بستر مجاری آب های سطحی و جلوگیری از تعرض و دست اندازی افراد سودجو و زمین خواران به بستر رودخانه ها، مسیل ها و انهار طبیعی، این امور نسبت به اخذ سند مالکیت به مساحت بیش از 19 هکتار برای بستر رودخانه جاجرود در محدوده شهرستان قرچک اقدام نمود.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، محمد رضا گیتی‌پژ با اعلام این مطلب اظهار کرد: براساس پیگیری های بعمل آمده توسط کارشناسان آب‌های سطحی، این امور موفق به اخذ یک فقره سند مالکیت ششدانگ به مساحت بیش از 19 هکتار برای بازه ای از بستر رودخانه جاجرود شد.

گیتی پژوه در پایان تاکید کرد: اقدامات این امور تا اخذ سند مالکیت برای بستر تمامی مجاری آب‌های سطحی حوزه عملکرد ادامه خواهد داشت و امور آب ورامین در نقش حاکمیتی خود با هر گونه تخلف و تصرف مطابق با قانون برخورد لازم را به عمل خواهد آورد.

 

کد خبر: 68761
  تاریخ خبر : 1402/07/09
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/07/09
 شیخ الاسلامی
 191