سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: کارگروه سیل و مخاطرات رودخانه های شهرستان برخوار

به همت شرکت آب منطقه ای استان اصفهان برگزار شد

کارگروه سیل و مخاطرات رودخانه های شهرستان برخوار

جلسه کارگروه سیل و مخاطرات رودخانه های شهرستان برخوار دوازدهم شهریورماه در محل سالن جلسات فرمانداری این شهرستان با حضور اعضاء تشکیل شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌‎ای اصفهان در ابتدای جلسه نماینده شرکت مشاور درخصوص پروژه مطالعات طرح مدیریت و کنترل سیلاب شهرستان برخوار، گزارشی از آخرین وضعیت این پروژه ارائه نمود.

در ادامه سعدی قادری، رئیس اداره منابع آب شهرستان برخوار، گزارشی از وضعیت آزادسازی و سامان دهی مسیل های سیلاب شهرستان برخوار در حبیب آباد و دولت آباد ارائه کرد.

بنا بر گزارش همکاری اداره‌ها و دستگاه‌های شهرستان با اداره منابع آب برخوار جهت تعریض و تکمیل مسیل حبیب آباد و نیز آزادسازی مسیل دولت آباد، جمع‌آوری و پاکسازی مسیل‌ها و رودخانه های شهرستان از نخاله‌های ساختمانی، زباله ها و لایروبی آنها و آمادگی برای بارش های احتمالی در پاییز و زمستان از مهم ترین مصوبات این جلسه بود.

کد خبر: 68361
  تاریخ خبر : 1402/06/13
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/06/13
 پرستو ایران پور
 209