دوشنبه, 12 آبان 1404
مشروح خبر :: 150 نقطه سیل‌خیز استان اردبیل شناسایی شد

مدیر رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل:

150 نقطه سیل‌خیز استان اردبیل شناسایی شد

مدیر رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل گفت: در حال حاضر 150 نقطه سیل‌خیز و حادثه‌آفرین استان شناسایی شده و مختصات آن به منظور رفع نواقص به دستگاه‌های متولی اعلام شده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران، رضا سلیمی مدیر رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با اشاره به اقدامات شرکت آب منطقه‌ای اردبیل در راستای پیشگیری از وقوع سیلاب اظهار داشت: با نگاه ویژه و مثبت مدیران شرکت بالغ بر ۷۸ میلیارد ریال از محل اعتبارات جاری و استانی برای لایروبی و بازگشایی نقاط حساس و تهیه نقشه خطرپذیری سیل در استان اردبیل در راستای مقابله با سیلاب احتمالی در پاییز ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده است.

وی همچنین با تأکید بر نقش اساسی سدهای استان اردبیل به‌ویژه سد «عمارت» به عنوان بزرگترین سد استان، در کنترل به موقع سیلاب‌های نیمسال اول سال ۱۴۰۲ بیان داشت: بخشی از سیلاب‌های نیمسال اول که در بخش شمالی استان به وقوع پیوست در سدهای منطقه ذخیره‌سازی شد و در فصل زراعی جاری برای استفاده بهینه کشاورزان منطقه تخصیص یافت.

سلیمی با تأکید بر مستندسازی و جمع‌آوری داده‌ها در حوزه بارش و سیلاب توسط شرکت آب منطقه‌ای اردبیل تصریح کرد: هماهنگی و همراهی دستگاه‌های مرتبط در بازه زمانی قبل از وقوع سیلاب باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم بهترین و مطلوب‌ترین برنامه‌ریزی و اقدامات را به عمل آوریم.

مدیر رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل گفت: سیلابی که در سال جاری در سطح استان به وقوع پیوست، باعث شد تا نگاه مسئولان به بحث مدیریت پیشگیرانه، بیشتر و ضرورت اقدامات عاجل در این زمینه، به یک مطالبه جدی تبدیل شود.

سلیمی افزود: مدیریت به موقع و مناسب و اقدامات پیشگیرانه برای مواقع بارندگی و سیلاب احتمالی پیش رو در فصل پاییز در سطح استان توسط دستگاه‌های مرتبط می‌تواند، عاملی شود تا از تلفات جانی و بروز مشکلات جدی جلوگیری شود.

وی در ادامه گفت: این استان در راستای مقابله با بحران‌های ناشی از سیلاب اقدام‌های خوبی از جمله مطالعه نقشه خطرپذیری سیلاب در استان در دستور کار قرار گرفته است.

کد خبر: 68029
  تاریخ خبر : 1402/05/28
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/05/28
  اداره روابط عمومی
 229