دوشنبه, 12 آبان 1404
مشروح خبر :: احداث پل باکسی در جا بر روی جاده مواصلاتی روستای پنج پیکر به بصیرآباد

از ارکان پروژه طرح زهکشی اراضی اولویت‌دار استان گلستان؛

احداث پل باکسی در جا بر روی جاده مواصلاتی روستای پنج پیکر به بصیرآباد

مدیر طرح زهکشی اراضی اولویت دار شرکت آب منطقه ای گلستان گفت: پل باکسی در جا بر روی جاده مواصلاتی روستای پنج پیکر به بصیرآباد به عنوان یکی از مولفه های طرح زهکشی اراضی اولویت‌دار توسط شرکت آب منطقه ای گلستان با هزینه 18 میلیارد ریال احداث شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای گلستان، محسن برزعلی اظهار کرد: با توجه به اینکه مقطع کانال زهکش بصیرآباد تعریض شده است و در محل تقاطع زهکش بصیرآباد و جاده مواصلاتی به پنج پیکر سازه عبوری به‌صورت لوله‌‎ای بوده و قادر به عبور دبی در مواقع بحرانی نبود و مشکلات عدیده‎ای در مواقع بروز بارندگی و آبگرفتگی اراضی کشاورزی به وجود می‌آورد.

وی ادامه داد: لذا ساخت سازه عبوری بتنی جدید به عنوان یکی از مولفه‌های طرح زهکشی اراضی اولویت‌دار عملیات اجرای و ساخت آن در دستور کار شرکت آب منطقه ای گرفت.

برزعلی افزود: بنا به درخواست اداره راه ترابری مبنی بر روسازی و آسفالت کردن محور مذکور عرض ماشین رو آن 8.4 در نظر گرفته شد و بابت ساخت آن حدود 18 میلیارد ریال هزینه شده است که با ساخت این سازه این محور به عنوان محور مواصلاتی اصلی مواصلاتی روستای پنج پیکر به بصیرآباد مورد بهره برداری قرار گرفته است.

کد خبر: 67885
  تاریخ خبر : 1402/05/20
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/05/21
 روابط عمومی
 256