از ابتدای سال جاری تا نیمه مرداد ماه انجام شد؛
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای تهران، "سید حمید رضا حسینی" با اعلام این مطلب اظهار کرد: در راستای عمل به قانون توزیع عادلانه آب و مدیریت و کنترل میزان بهره برداری از چاههای دارای پروانه بهره برداری، 47 دستگاه کنتور حجمی و هوشمند بر روی چاه های مجاز در محدوده عملکرد این امور نصب شده است.
وی افزود: کاهش میزان مصرف آب، کاهش هدر رفت آب و تغییر الگوی کشت از اهداف اجرای طرح نصب کنتورهای حجمی هوشمند بر روی چاه های دارای پروانه بهره برداری است که در راستای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب در منطقه صورت گرفته است.
حسینی در پایان با اشاره به همکاری تنگاتنگ دستگاه قضایی با این امور در برخورد با تخلفات انجام شده در حوزه آب های سطحی و زیرزمینی، خاطرنشان کرد: این امور بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.