یکشنبه, 30 آذر 1404
مشروح خبر :: رفع تصرف دو هزار متر مربع از بستر رودخانه های واقع در محدوده های شهرستان پردیس

رفع تصرف دو هزار متر مربع از بستر رودخانه های واقع در محدوده های شهرستان پردیس

مدیر امورمنابع آب شهرستان های تهران و پردیس از رفع تصرف دو هزار متر مربع از بستر رودخانه های واقع در محدوده های شهرستان پردیس طی یک روز کاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، "وحید مرادی نسب" با اعلام این خبر افزود:  با تلاش کارشناسان حقوقی و گروه های گشت و بازرسی منابع آبهای سطحی امور منابع آب شهرستان های تهران و پردیس و پس از انجام کارشناسی های لازم با اخذ دستور قضایی از سوی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس و با حضور مامورین کلانتری مربوطه 4 مورد از تصرفات به میزان دو هزار متر مربع از بستر رود خانه های جاجرود ، کمرد و مسیل منتهی به جاجرود رفع تصرف گردید.

وی با بیان اینکه این تصرفات شامل دیوار کشی، حصارکشی و اسکلت فلزی  می‌باشد، خاطر نشان کرد: افرادی که در نزدیکی حریم و بستر رودخانه ها معامله ملکی انجام می دهند حتما پیش از انجام معامله استعلام لازم را از امور آب تهران و پردیس اخذ نمایند تا در آینده دچار ضرر و زیان نشوند و در غیر این صورت این امور در جایگاه  حاکمیتی خود با هرگونه تخلف و تصرف مطابق با قانون و بدون هیچ گونه اغماضی برخورد لازم را بعمل خواهد آورد.

 

 

کد خبر: 67552
  تاریخ خبر : 1402/05/01
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/05/01
 شیخ الاسلامی
 218