پنجشنبه, 15 آبان 1404
مشروح خبر :: رشد و افزایش بهره‌وری شرکت در گرو فرآیند صحیح نظام جامع مدیریت عملکرد

رئیس گروه بازرسی و مدیریت عملکرد شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی خبرداد:

رشد و افزایش بهره‌وری شرکت در گرو فرآیند صحیح نظام جامع مدیریت عملکرد

رئیس گروه بازرسی و مدیریت عملکرد شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: فرآیند نظام جامع مدیریت عملکرد موتور محرکه تمامی فرآیندها در شرکت است.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، سومین جلسه کمیته مدیریت عملکرد شرکت با حضور مدیران و معاونان برگزار شد و فرآیند نظام جامع مدیریت عملکرد در سطوح مدیران و کارکنان مورد بررسی قرار گرفت.

حسین نیک فرجام در این جلسه به تشریح گام های اجرایی این فرآیند پرداخت و گفت: این فرآیند موتور محرکه تمامی فرآیندها درشرکت بوده و تا زمانی‌که انتظارات مدیران درباره وظایف همکاران به طور صریح و شفاف بیان و شرح وظایف به نحو مطلوبی در شرکت تدوین و اجرا نشود و همچنین بازخورد انجام وظایف به کارکنان انتقال نیابد بهره‌وری شرکت رشد نخواهد کرد.

 وی ادامه داد: نبود اجرای کامل این فرآیند می‌تواند تهدیدی برای شرکت باشد چراکه با انگیزه و توان همکاران در ارتباط است و در صورت درست پیاده شدن و اهتمام مدیران به آن تبدیل به عاملی در افزایش بهره وری شرکت خواهد شد.

نیک فرجام از حوزه منابع انسانی شرکت خواستار جدیت بیشتر در پیاده سازی فرآیند بر اساس برنامه زمانی مصوب شد و ادامه داد: نظارت بر اجرای صحیح این فرآیند به عهده گروه بازرسی و مدیریت عملکرد بوده و باید در یک سال بازخورد هایی به واحدهای متولی و مدیران درباره نحوه اجرای این فرایند داده شود.

 همچنین در ادامه علیرضا عامری ضمن تاکید بر اهمیت اجرای دقیق این فرآیند خواستار تشکیل جلساتی هفتگی در جهت اصلاح این فرآیند و سرعت عمل در اجرای فرآیند شدند.

کد خبر: 67201
  تاریخ خبر : 1402/04/14
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/04/17
 کارشناس روابط عمومی
 148