به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان خراسان رضوی، یک دستگاه حفاری غیرمجاز چاه آب درشهرستان خوشاب کشف و توقیف شد.
مدیر امور منابع آب سبزوار در این باره گفت: با جلوگیری از حفر این چاه غیر مجازاز برداشت غیر قانونی۲۰۱ هزار و ۶۵۷ متر مکعب آب از سفره های زیر زمینی جلوگیری شد.
جواد توسلی افزود: پس از شناسایی چاه غیرمجاز کشاورزی، نیروهای گشت و بازرسی امور منابع آب سبزوار با همکاری دادستان شهرستان و حضور به موقع نیروی انتظامی، دستگاه حفاری را توقیف کردند.
وی یادآور شد: مدیریت منابع آب در راستای حراست از منابع آبی با تخلفات افراد سود جو به شدت برخورد خواهد کرد.
وی از شهروندان و کشاورزان تقاضا کرد در صورت مشاهده اینگونه تخلفات، مدیریت امورمنابع آب استان را آگاه کنند تا در چارچوب قوانین و مقررات با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.