سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: در سال جاری پروژ ه های عمرانی طرح علاج بخشی سد وشمگیر درحال اجرا است

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان در جلسه بررسی مسائل آبی سد و شمگیر عنوان کرد:

در سال جاری پروژ ه های عمرانی طرح علاج بخشی سد وشمگیر درحال اجرا است

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان در جلسه بررسی مسائل آبی بخش وشمگیر با حضور منتظری نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی ، فرماندارشهرستان آق قلا برگزار شد، گفت: در سال جاری پروژ ه های عمرانی طرح علاج بخشی درحال اجرا و برخی از آنها در حال انعقاد قرداد است و بخش های تامین و انتقال و شبکه انتقال آب از اولویت های اجرایی طرح می باشد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، در این جلسه که با هدف بررسی مسائل مرتبط با آب شرب بخش وشمگیر و پیگیری مسائل مرتبط با سد وشمگیر برگزار گردید، حیدریان گزارشی از آخرین وضعیت پیگیری مصوبات فرمانداری شهرستان آق قلا و طرح علاج بخشی سد وشمگیر توضیحات مرتبط ارائه نمود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان تصریح کرد: در خصوص موارد مرتبط با سوخت موتورپمپ ها هماهنگی لازم با اداره منابع آب شهرستان و همکاری اداره پالایش فرآورده های نفتی آق قلا مورد انتظار است .
در ادامه منتظری نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی و هاشمی فرماندار شهرستان آق قلا از همکاری و پیگیری‌های موثر مدیرعامل و همکاران مرتبط شرکت آب منطقه ای اظهار تشکر نمودند.

کد خبر: 67053
  تاریخ خبر : 1402/04/06
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/04/06
 روابط عمومی
 184