یکشنبه, 30 آذر 1404
مشروح خبر :: جمع آوری و توقیف ادوات آب فروشی در پرندک

توسط امور منابع آب رباط کریم صورت گرفت؛

جمع آوری و توقیف ادوات آب فروشی در پرندک

مدیر امور منابع آب رباط کریم از جمع آوری و توقیف ادوات آب فروشی در پرندک از توابع شهرستان این امور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "جواد غفاری" با اعلام این مطلب اظهار کرد: طی روزگذشته با نظارت واحد گشت و بازرسی آب های زیرزمینی و حراست و  اخذ دستورات قضایی و هماهنگی های انتظامی، سومین آبفروشی واقع در پرندک از توابع شهرستان رباط کریم جمع آوری شد.

غفاری با اشاره به اینکه این اقدام در راستای عمل به قانون توزیع عادلانه آب و همچنین پیشگیری از برداشت غیر مجاز آب توسط بهره برداران غیر حقابه بر انجام شد، افزود: در این عملیات 2 عدد پمپ کف کش توقیف و تا انجام مراحل اداری به انبار و پارکینگ امور منابع آب رباط کریم منتقل شد.

مدیر امور منابع آب رباط کریم در پایان خاطر نشان کرد: به استناد قانون توزیع عادلانه آب، با افراد خاطی که با بی توجهی به قانون مذکور اقدام به بهره برداری غیر مجاز از منابع آب و یا فروش آن می نمایند برخورد قاطع قانونی را بعمل خواهد آورد.

 

کد خبر: 66799
  تاریخ خبر : 1402/03/24
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/03/27
 شیخ الاسلامی
 163