پنجشنبه, 15 آبان 1404
مشروح خبر :: جلوگیری از برداشت غیر قانونی۳۴۶ هزار مترمکعب آب از منابع زیرزمینی۴ شهرستان شرق خراسان رضوی

با انسداد ۲۲۰ چاه غیرمجاز انجام شد؛

جلوگیری از برداشت غیر قانونی۳۴۶ هزار مترمکعب آب از منابع زیرزمینی۴ شهرستان شرق خراسان رضوی

جلوگیری از برداشت غیرقانونی ۳۴۶ هزارو ۲۰۴ مترمکعب آب از منابع زیرزمینی شهرستان های تربت‌جام، تایباد، باخرز و صالح‌آباد نتیجه تلاش نیروهای گشت و بازرسی با انسداد ۲۲۰ حلقه چاه غیرمجاز انجام شد

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، «یوسف اختری» مدیر منابع آب ناحیه شرق خراسان‌رضوی با اعلام این خبر عنوان کرد: حاصل عملکرد مدافعان آب شاغل در این امور طی سال گذشته، انسداد ۲۲۰ حلقه چاه غیرمجاز در چهار شهرستان تربت‌جام، تایباد، باخرز و صالح‌آباد بود که برآورد می‌شود در قبال این اقدامات حفاظتی بسیار پرتنش و طاقت‌فرسا،از برداشت غیر مجاز قریب به ۳۵۰ هزار مترمکعب آب از آبخوان دشت‌های یاد شده پیشگیری شده باشد.

وی با تأکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ با دستگاه قضا برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب، اظهار کرد: برداشت بی‌رویه آب سبب افت سطح آب‌های زیرزمینی شده و کاهش سطح سفره‌های زیرزمینی خطرات و عواقب جبران ناپذیری از جمله ایجاد فروچاله، فرونشست زمین، شور شدن آب و کاهش کیفیت آب را در پی دارد که با توجه به اهمیت موضوع، از هیچ کوششی در جهت صیانت از منابع آب دریغ نخواهیم کرد.

کد خبر: 65497
  تاریخ خبر : 1402/01/06
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/01/16
 کارشناس روابط عمومی
 94