سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: انسداد ۱۰۰ حلقه چاه غیر مجاز از ابتدای سال در امور منابع آب گرگان/ تداوم مبارزه با آبخوان خواری

به همت شرکت آب منطقه ای استان گلستان انجام شد

انسداد ۱۰۰ حلقه چاه غیر مجاز از ابتدای سال در امور منابع آب گرگان/ تداوم مبارزه با آبخوان خواری

مدیر امور منابع آب شهرستان گرگان گفت: از ابتدای سال جاری ۱۰۰حلقه چاه غیرمجاز در اداره منابع آب گرگان بدستورمقام محترم قضایی پس از طی مراحل قانونی انسداد گردید.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، «امین عموزاد» با اعلام این خبر  اظهار کرد: حجم آب صرفه جویی شده پس از انسداد ۱۰۰حلقه چاه کشاورزی غیرمجاز  از برداشت  غیر مجاز یک میلیون و یکصد وهشتاد هزارمتر مکعب از سفره های زیرزمینی گلستان جلوگیری شده است.

وی افزود: یکی از منابع مهم و کمیاب استان، منابع آبی است که حفاظت از آن‌ عزم جدی را می‌طلبد و وجود چاه‌های غیرمجاز و برداشت بی‌رویه از آن‌ها مشکل بزرگی است که هم آبخوان‌ها را مورد تهدید قرار داده و هم منافع دارندگان چاه مجاز که در زمینه های اقتصادی سرمایه گذاری کرده‌اند را با مشکلات اساسی مواجه می‌کند.

کد خبر: 64902
  تاریخ خبر : 1401/12/02
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/12/02
 روابط عمومی
 215