یکشنبه, 30 آذر 1404
مشروح خبر :: آزاد سازی۷۳هزار متر مربع از بستر و حریم رودخانه ها ومسیل های دشت جام

آزاد سازی۷۳هزار متر مربع از بستر و حریم رودخانه ها ومسیل های دشت جام

بندهای غیرمجاز و خطرناک که در مسیر رودخانه‌ها و مسیل‌های دشت جام احداث شده بود پس از کسب مجوزهای لازم، با هماهنگی و دستور دادستان شهرستان تخریب شدوبه این ترتیب ۷۳هزارو۲۰۰ متر مربع اراضی و بستر رودخانه ها رفع تصرف شد

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، «یوسف اختری» مدیر منابع آب تربت‌جام، در این باره گفت: با توجه به مصوبات شورای مدیریت بحران بخش‌های بوژگان، نصرآباد و مرکزی شهرستان، کارشناسان این امور در مناطق مختلف منطقه به گشت و بررسی سازه‌های آبی، رودخانه‌ها و مسیل‌ها و بندسارها پرداخته و از ابتدای سال جاری ۱۳ بند غیرمجاز و خطرناک در محدوده شهر احمدآباد صولت، ۵ مورد در بستر جامرود در بالادست روستای بزرگ رباط‌سمنگان و ۲ بند دیگر در مجاورت جباربیگ که در اراضی حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها احداث شده بود راشناسایی و پس از کسب مجوزهای لازم و با دستور دادستان شهرستان تخریب شد. حجم آزادسازی حریم و بستر رودخانه‌ای پس از اقدامات یاد شده ۷۳.۲۰۰ مترمربع برآورد می‌شود.

وی افزود: متأسفانه آبگیری و شکسته شدن این سازه‌های غیرقانونی و ناپایدار در سال‌های گذشته بارها موجب آبگرفتگی شهرها و روستاهای تربت‌جام شده و خساراتی به مردم شریف این شهرستان واردکرده است.وی افزود:

بشر نمی‌تواند از بلایای طبیعی جلوگیری کند اما می‌تواند با رعایت حریم و بستر رودخانه و احترام به خانه رود خسارت ناشی از سیلاب را کاهش دهد.

کد خبر: 64634
  تاریخ خبر : 1401/11/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/11/23
 کارشناس روابط عمومی
 112