به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای سمنان، عادل خالقی ثمرین در آئین تبادل تفاهمنامه همکاری در مسیر گسترش طرح های سواد آبی که با حضور رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آب منطقهای سمنان، معاون حفاظت و بهرهبرداری این شرکت و مشاوران طرح داناب انجام شد ؛ اظهار داشت : حفاظت از محیط زیست و به ویژه منابع ارزشمند آبی بر اساس سند تحول بنیادین است و اجرای این طرح در راستای اهداف سند تحول بنیادین است.
وی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین باید تربیت انسان پاک و دغدغهمند نسبت به محیط زیست و آب در دستور کار باشد ؛ اظهار داشت : در این راستا و با هدف تربیت افرادی که دغدغه حفاظت از محیط زیست را داشته و از آن مراقبت میکنند طرحهای مختلفی اجرا شده است که طرح داناب نیز در این راستا است و سال گذشته 29 هزار دانشآموز متوسطه اول با مفاهیم حفاظت از آب و استفاده بهینه از آن آشنا شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه اشاعه فرهنگ مراقبت از محیط زیست نیز در قالب کتاب« انسان و محیط زیست» برای دانشآموزان مقطع متوسطه دوم اجرایی شد ؛ افزود: در این کتاب یکی از مباحث مهم و محوری موضوع آب است و دانشآموزان در این کتاب درسی ابتدا با محیط زیست آشنا میشوند و در مرحله بعد تغییر نگرش در محیط زیست، ایجاد دغدغه برای حفاظت از محیط زیست و سپس مسئولیتپذیری را فرا میگیرند.
خالقی ثمرین ابراز امیدواری کرد با انعقاد این تفامنامه مسئولیتپذیری در محیط زیست به ویژه موضوع آب به عنوان نقش محوری در بین دانشآموزان بیش از پیش افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در اجرای طرح ملی دانش آموزی نجاب آب"داناب" سه ضلع مثلت دانشآموز، خانواده و فرهنگیان ناخودآگاه درگیر موضوع خواهند شد افزود: باید از این ظرفیت مهم برای صرفهجویی از آب و استفاده بهینه از آن بهره گرفت.