سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: جلسه ویدئوکنفرانسی بررسی «مسائل آب شرب» استان گلستان برگزار شد

جلسه ویدئوکنفرانسی بررسی «مسائل آب شرب» استان گلستان برگزار شد

به ریاست معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور جلسه بررسی و تعیین اولویت‌های اجرایی طرحهای آبرسانی استان گلستان به صورت ویدئو کنفرانس با حضور مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان و مدیر عامل آبفا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، در این جلسه پنج طرح آبرسانی استان گلستان با مدیریت شرکت آب منطقه‌ای استان، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در این جلسه بر بهره‌برداری از بخشی از چاه‌های شرب تا قبل از شروع سال جدید و بخش دیگری تا تابستان 1402 و نیز بر پیگیری و اجرای طرح اضطراری انتقال آب از سد نرماب و ساخت تصفیه‌خانه شرب در پایاب سد مذکور تاکید شد.

 در این جلسه، معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر تنظیم صورت جلسه‌ای جهت ادامه همکاری توسط مدیران عامل صنعت آب استان بیان کرد: انتظار می رود مدیران عامل صنعت آب استان با تلاش بی وقفه و با استفاده از تمامی ظرفیت ها جهت مقابله با تنش آبی در تابستان پیش رو اقدامات لازم را انجام دهند تا بتوانیم با کمک همه و ایجاد بستر های مناسب و تکمیل پروژه های نیمه تمام تابستان سال جاری برای مردم استان با کمترین مشکل در زمینه تامین آب شرب سپری نماییم .

کد خبر: 64284
  تاریخ خبر : 1401/11/01
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/11/02
 روابط عمومی
 221