به گزارش روابط عمومی شرکت آبمنطقهای مازندران، ۶۲ تیم عملیاتی از استانهای مازندران، تهران، اصفهان و یزد از ۱۰ دی ماه با حضور در مناطق تعیین شده برای اجرای رزمایش، اقدامات تمرینی-آموزشی به منظور افزایش آمادگی در مقابل سیل و طغیان رودخانهها را انجام دادند.
در این رزمایش که با حضور معاون عمرانی استاندار مازندران، رئیس گروه مدیریت بحران وزارت نیرو، مدیران عامل و معاونان صنعت آب وبرق مازندران برگزار شد، مجموعا ۴۵۶ نفر در قالب ۶۲ تیم عملیاتی شامل ۲۰ تیم صنعت آب و برق استانهای اصفهان، تهران و یزد، ۳۰ تیم از صنعت آب و برق مازندران و ۱۲ تیم از دستگاههایی همچون حملونقل، هلال احمر و اورژانس مشارکت داشتند.
معاون عمرانی استاندار مازندران در مراسم آغاز به کار این رزمایش، ضمن تقدیر از مدیران صنعت آب و برق استان برای میزبانی از این رویداد، گفت: مازندران به دلیل شرایط جغرافیایی و اقلیمی در معرض تهدیدهای طبیعی و غیرمترقبه است و به همین دلیل آمادگی تجهیزات و نیروهای انسانی برای پیشگیری از خسارتهای احتمالی ضروری است.
رضا علیخانی با بیان اینکه بهکارگیری همه ظرفیتها و امکانات و بهرهگیری از دانش استانهای دیگر به کیفیت ارائه خدمات هنگام وقوع حوادث غیرمترقبه کمک میکند، افزود: باید مخاطرات و تهدیدها را از قبل پیشبینی کرد تا میزان شدت خسارتها و حوادث کاهش یابد.
رئیس گروه بحران وزارت نیرو نیز در مراسم آغاز این رزمایش گفت: به منظور افزایش انسجام و هماهنگی گروههای عملیاتی، انتقال تجربیات و ارزیابی آمادگی در مقابله با حوادث غیرمترقبه، مانورهایی در مناطق ۶گانه کشور طراحی شده که یکی از این مانورها امسال به میزبانی مازندران برگزار میشود.
رجبی با بیان اینکه صنعت آب و برق کشور آمادگی لازم را در برابر مخاطره دارد، گفت: به منظور اثربخشی مانورها، کمیته ارزیابی متشکل از همکاران شرکتهای آب و برق کشور نیز تشکیل شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران و رئیس ستاد شرایط اضطراری صنعت آب و برق استان نیز در این مراسم اظهار کرد: به منظور برگزاری این رزمایش ۲۲ عملیات مربوط به حوزههای مختلف صنعت آب و برق برای اجرا در ۱۰ شهرستان طراحی شد.
بهزاد برارزاده افزود: از این ۲۲ عملیات طراحی شده بر اساس سناریوهای مدیریت بحران، ۸ عملیات توسط شرکت آب و فاضلاب، ۳ عملیات توسط شرکت توزیع برق، ۳ عملیات توسط شرکت آبمنطقهای، ۴ عملیات توسط شرکت برق منطقهای و یک عملیات توسط نیروگاه شهید سلیمی نکا برگزار شد.
مانور عملیاتی، تمرینی و آموزشی وزارت نیرو در منطقه مرکزی شمال با هدف ایجاد هماهنگی بین سازمانها و شرکتها، تبادل تجربه، افزایش توان و مهارت مواجهه با حوادث غیرمترقبه و ایجاد آمادگی برای مقابله با حوادثی همچون سیل، با حضور استانهای تهران، اصفهان و یزد به میزبانی مازندران برگزار شد.
دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو از سال ۱۳۹۷ برگزاری رزمایشهای تمرینی آموزشی در مناطق ۶گانه کشور را در دستور کار قرار داد که برای سال جاری نیز این رزمایش به صورت منطقهای در استانهای مختلف برگزار میشود و مازندران میزبان منطقه مرکزی شمال کشور انتخاب شد