چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: انسداد ۸۴۵ حلقه چاه غیر مجاز از ابتدای سال تا کنون

به همت شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی انجام شد

انسداد ۸۴۵ حلقه چاه غیر مجاز از ابتدای سال تا کنون

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: ۸۴۵ حلقه چاه غیرمجاز از ابتدای سال تا کنون در استان مسدود شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، علیرضا طاهری با اعلام این خبر اظهار کرد: همچنین از ابتدای سال ۱۱۴ حلقه چاه  مجاز نیز به کنتور هوشمند مجهز شد که با این اقدام ۱۳۰ میلیون متر مکعب در مصرف آب خراسان رضوی صرفه جویی شده است.

وی درادامه افزود: طرح تعادل بخشی و مدیریت برداشت از چاه‌ها از سال ۹۲ آغاز شده و در جریان اجرای آن تا کنون ۱۵ هزار و ۸۰۷ هزار حلقه چاه مسدود شده است.

طاهری گفت: هم اینک ۱۰ هزار و ۱۰۸ حلقه چاه کشاورزی مجاز و ۶ هزار و ۳۹۶ حلقه چاه کشاورزی غیرمجاز در استان وجود دارد.

وی در خصوص حجم ذخیره آب در سدهای استان نیز گفت: تنها ۱۹ درصد از حجم ذخیره سدهای استان آب دارد که این رقم در مدت مشابه پارسال ۲۶ درصد بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی در پایان تاکید کرد: با توجه به ادامه روند خشکسالی در خراسان رضوی، صرفه جویی و مدیریت مصرف منابع آبی ضروری است.

کد خبر: 63837
  تاریخ خبر : 1401/10/05
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/10/05
 کارشناس روابط عمومی
 202