پنجشنبه, 15 آبان 1404
مشروح خبر :: پروژه بوم‌ پارک در محدوده کشف‌رود در فاز مطالعه و اجرا

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی خبر داد:

پروژه بوم‌ پارک در محدوده کشف‌رود در فاز مطالعه و اجرا

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: پروژه بوم پارک یکی از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته در راستای احیای رودخانه تاریخی کشف رود است که بر اساس آن آزادسازی بستر، حریم و درختکاری در حاشیه این رودخانه تاریخی در حال انجام است

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، نشست شورای هماهنگی حقوقی منطقه سه کشوری با حضور اعضای این شورا از شرکت های آب منطقه‌ای در استان‌های خراسان رضوی، شمالی، جنوبی، سمنان و گلستان، معاون رئیس دادگستری استان، مدیر کل حقوقی شرکت مدیریت منابع آب ایران، مدیرعامل و معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی صبح امروز در سالن همایشهای این شرکت برگزار شد.

علیرضا طاهری با اشاره به اینکه قرارداد جدیدی با مجموعه شهرداری برای ایجاد بوم پارک مشهد در شمال شهر و در محدوده کشف رود در حال مطالعه و اجرا داریم که این پروژه عظیمی با هدف تحول در حاشیه شهر و ارتقای وضعیت زیست محیطی شهر است، افزود: پروژه بوم پارک یکی از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته در راستای احیای رودخانه تاریخی کشف رود است که بر اساس آن آزادسازی بستر، حریم و درختکاری در حاشیه این رودخانه تاریخی در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه استان خراسان رضوی اولین استانی است که چاه های آب را مجهز به کنتور هوشمند کرده است، ادامه داد: طبق قانون توزیع عادلانه آب در سال 1388دشت های مه ولات و مشهد کنتورگذاری شد و خوشبختانه امروز اعلام می کنیم در استان خراسان رضوی تقریبا تمام چاه ها برقی استان به کنتور روئت پذیر مجهز است در صورتی که متوسط نصب کنتور در کشور حدود 19 درصد است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی با بیان اینکه یکی از بزرگترین خطوط انتقال در کشور به طول 200 کیلومتر از سد دوستی تا مشهد مطالعه و اجرا شده است، گفت: از سال 1387 تا امروز از منابع آبی سد دوستی استفاده می کنیم اما با توجه به نقصان منابع آبی که مهمترین دلیل آن تغییر اقلیم و خشکسالی می باشد، سد دوستی نیز با کم آبی مواجه شده است.

طاهری با اشاره به اینکه تشکل های کشاورزی چاه محور در تمام استان ها باید ایجاد شود، گفت: بیش از 85 درصد مصرف آب استان خراسان رضوی متکی به آب های زیرزمینی است.

کد خبر: 63645
  تاریخ خبر : 1401/09/23
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/09/27
 کارشناس روابط عمومی
 102