سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: علاج بخشی سد وشمگیر نیازمند تامین اعتبار کافی/ علاج بخشی حجم آب ذخیره مخازن سد را افزایش می دهد

علاج بخشی سد وشمگیر نیازمند تامین اعتبار کافی/ علاج بخشی حجم آب ذخیره مخازن سد را افزایش می دهد

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای گلستان گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی و اعتباری ، برای بخشی از مولفه های اجرایی سد وشمگیر اقدام شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، جواد تیموری اظهار کرد: طرح علاج بخشی سد وشمگیر با هدف بهبود ذخیره ، انتقال و توزیع آب مطالعات آن انجام شده است اما با توجه به محدودیت منابع مالی و اعتباری ،فقط برای بخشی از مولفه های اجرایی آن تاکنون اقدام شده است.

او ادامه داد: با توجه به اولویت انجام کار و به منظور بهبود ذخیره سازی در مخازن فرعی سد وشمگیر، بخش های افزایش ارتفاع مخزن اجرا شده است.

تیموری گفت: اجرای این کار، سبب افزایش حجم آب ذخیره مخازن از ۲۰ میلیون مترمکعب به ۳۷ میلیون متر مکعب شده است.

کد خبر: 63506
  تاریخ خبر : 1401/09/16
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/09/19
 روابط عمومی
 66