دوشنبه, 1 دی 1404
مشروح خبر :: حضور مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران در سامانه سامد

به منظور رسیدگی به درخواست ها و مطالبات مردمی در خصوص مسائل مورد نظر انجام شد؛

حضور مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران در سامانه سامد

رییس گروه بازرسی و مدیریت عملکرد شرکت آب منطقه ای تهران گفت: در راستای اجرای نظام نامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامانه سامد و تحقق مصادیق حقوق شهروندی، "بهزاد پارسا" مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران در روز چهارشنبه (مورخ 9 آذرماه 1401) با حضور در استانداری تهران از ساعت 9 الی 11 از طریق سامانه سامد پاسخگوی سوالات و مطالبات شهروندان استان تهران بود.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای تهران، "عزیزاله مولایی" با بیان این مطلب اظهار کرد: سامانه تلفنی ۱۱۱، مجاری شبکه یکپارچه ارتباط مردم و دولت (سامد) و در راستای ارتباط بی واسطه مردم و دستگاه‌های اجرایی و همچنین افزایش تعاملات در سراسر کشور برقرار شده است؛ به نحوی که هر یک از شهروندان می‌توانند ایده‌ها، پیشنهادها، انتقادات و درخواست‌های خود از دولت و دستگاه‌های اجرایی را از طریق آن مطرح کنند.

وی در ادامه افزود: این درخواست‌ها در بستر سامانه سامد عمدتا به موضوعات مرتبط با تقاضای آب به تفکیک بخش های مختلف مصرف(صنعت، شرب، خدمات و کشاورزی) استعلامات مرتبط با حریم و بستر رودخانه ها و سواحل، اشتغال و تبدیل وضعیت شفلی و غیره برای هم وطنان اختصاص دارد.

مولایی در پایان خاطر نشان کرد: پس از ثبت نظرات و درخواست‌های شهروندان، کد پیگیری و راهنمایی های لازم به آن ها  ارائه و مردم عزیز می توانند از طریق کد دریافتی اقدامات انجام شده را پیگیری نمایند.

 

کد خبر: 63500
  تاریخ خبر : 1401/09/09
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/09/19
 شیخ الاسلامی
 77