به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای تهران، "وحید مرادی نسب" با بیان این مطلب، تصریح کرد: با تلاش واحد بازرسی و نظارت امور منابع آب تهران و پردیس، یک دستگاه حفاری ضربهای غیر مجاز در حوزه عملکرد این امور ضمن شناسایی و با اخذ دستور قضایی توقیف و به پارکینگ تحت نظارت کلانتری منطقه منتقل گردید.
مدیر امور منابع آب تهران و پردیس با بیان اینکه گروه های گشت و بازرسی این امور با هوشیاری کامل در منطقه حضور دارند و هرگونه برداشت غیرمجاز از آب های سطحی و زیر زمینی را رصد نموده و از این اقدام جلوگیری می نمایند، تاکید کرد: بر اساس قانون توزیع عادلانه آب نگهداری و استفاده از ادوات حفاری بدون داشتن مجوز تخلف بوده و با قاطعیت تمام با آن برخورد می شود.
مرادی نسب در پایان، خاطر نشان کرد: هر گونه حفر و بهرهبرداری از چاههای غیرمجاز و برداشت آب از رودخانه ها بدون مجوز، جرم محسوب شده و امور منابع آب تهران و پردیس با هرگونه تخلف در زمینه آبهای سطحی و زیر زمینی برخورد قاطع خواهد کرد.