چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: افت سالانه یک متر سفره های زیرزمینی آب در خواف خراسان رضوی

افت سالانه یک متر سفره های زیرزمینی آب در خواف خراسان رضوی

رئیس اداره منابع آب خواف گفت :افت سفره های زیرزمینی آب در این شهرستان به طور متوسط یک متر در سال است

به گزارش خبرگزاری آب ایران ،رئیس اداره منابع آب خواف با اعلام این خبر ضمن ارائه گزارشی از وضعیت منابع آبی و با اشاره به کاهش ذخیره سفره آب‌های زیرزمینی گفت: به طور متوسط هر سال یک متر افت سطح آب زیرزمینی در دشت خواف و به دنبال آن کسری مخازن آب به میزان ۴۵ میلیون مترمکعب در سال داریم.
 "مهدی سالاری" به لزوم بهره‌وری در مصرف آب کشاورزی اشاره کرد و گفت:  در همین زمینه تغییر الگوی کشت و تغییر بذر و آموزش کشاورزان و همچنین استفاده از روشهای آبیاری نوین مورد توجه است.
وی گفت: حفظ منابع زیرزمینی آب، بازار آب را به وجود آورد به طوری که با توجه به عدم تخصیص آب از منابع زیرزمینی برای صنایع در محدوده خواف یکی از راههای پیشنهادی تغییر کاربری آب از کشاورزی به صنعت در بستر بازار آب و به صورت موقت و یکساله است.

وی تصریح کرد: براساس دستورالعمل موجود و برای چاه‌های کشاورزی که مجهز به کنتور هوشمند و دارای پروانه بهره‌برداری معتبر باشند حضور در بازار آب امکانپذیر است.
 

کد خبر: 62140
  تاریخ خبر : 1401/06/19
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/06/19
 کارشناس روابط عمومی
 342