معاون برنامهریزی شرکت آب منطقهای اصفهان:
به گزارش خبرگزاری آب ایران ،علی رائیجیان افزود: مشارکت ذینفعان و ذی مدخلان، راهکار نجات حوضه زاینده رود از وضع موجود است.
وی با بیان این که نگاه مدیریتی در این حوضه غلط بوده است، خاطر نشان کرد: تأمین کمبودها و مدیریت بهینه مصرف در تمامی بخش های مصرف می تواند بخشی از راه حل معضلات آبی در حوضه زاینده رود باشد.
رائیجیان با اشاره به مشکلات درهم تنیده حوضه زاینده رود تصریح کرد: همفکری، همکاری و ارائه راهکارهای مؤثر و عملی، در تدوین سند حوضه زاینده رود لحاظ خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آب ایران ،معاون برنامهریزی شرکت آب منطقهای اصفهان با تأکید بر این که امروز نهمین جلسه ارائه گزارش میان کار تدوین سند حوضه زاینده رود برگزار شد، گفت: در حوضه زاینده رود بیش از 100 درصد آب تجدیدپذیر مصرف می شود که این رقم در ارومیه 80 درصد است و ایجاد تعادل بین تمامی مصارف با در نظر گرفتن ظرفیتها و همکاریهای لازم میان ذینفعان مشکلات و چالش های موجود را کاهش خواهد داد.
نهمین جلسه استانی کارگروه تدوین سند تخصیص حوضه زاینده رود امروز بیست و ششم مردادماه در محل شرکت آب منطقه ای برگزار شد.
در این نشست که با حضور نمایندگان حقابه بران کشاورزی استان، سمنهای محیط زیست و نیز کلیه دستگاههای دولتی مرتبط استان اصفهان و نمایندگان آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری و شرکت های مشاور جاماب و آب گستران میهن برگزار شد، معضلات آبی استان اصفهان در حوضه زاینده رود تشریح و به اطلاع مدیران حوضه زاینده رود و وزارت نیرو رسانده شد.