
به گزارش خبرگزاری آب ایران ، بهروز محمدی در حاشیه این بازدید گفت: شرکت آب منطقه ای اردبیل حدود 70 نقطه در حاشیه و پیرامون منابع و تاسیسات آبی را شناسایی کرده و برنامه ریزی کامل برای واگذاری این ظرفیت ها را در سرلوحه اقدامات خود قرار داده است.
وی بعد از بازدید از قسمتهای مختلف ساختمانهای بهره برداری و کارگاهی سد سبلان به منظور تصمیم گیری برای استفاده از پتانسیل های موجود برای گردشگری در منابع آبی اظهار داشت: منابع آبی در اقصی نقاط دنیا مورد توجه گردشگران قرار می گیرد و ما نیز بنا داریم از این مناطق برای توسعه گردشگری آبی در سطح استان استفاده نماییم.
محمدی همچنین از قسمتهای مختلف ساختمانهای بهره برداری و کارگاهی سد احمدبیگلو بازدید کرد و در ادامه خاطرنشان کرد: واگذاری 20 ساله مناطق پیرامونی سد و تاسیسات آبی سطح استان مدنظر شرکت آب منطقه ای است و بخش خصوصی می تواند در این زمینه ورود پیدا کند.
در ادامه این بازدیدها معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اردبیل نیز مسائل و مشکلات زارعین در حوضه ی منابع آبی شهرستان مشگین شهر را مورد بررسی قرار داد.



