دوشنبه, 1 دی 1404
مشروح خبر :: رفع تصرف یک هکتار از بستر رودخانه جاجرود

توسط امور منابع آب شهرستان های تهران و پردیس انجام شد؛

رفع تصرف یک هکتار از بستر رودخانه جاجرود

سرپرست امور منابع آب شهرستان های تهران و پردیس از رفع تصرف مساحتی افزون بر یک هکتار از بستر رودخانه جاجرود واقع در روستاهای خسروآباد ، ترقیان و خجیر از توابع شهرستان پردیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آب ایران، "وحید مرادی نسب" با اعلام این خبر، افزود: با تلاش کارشناسان حقوقی و فنی و اکیپ گشت و بازرسی واحد آب‌های سطحی امور منابع آب شهرستان های تهران و پردیس و پس از انجام کارشناسی های لازم و اخذ و ابلاغ اخطاریه به متصرفین جهت اقدام به رفع تصرف،  مساحتی افزون بر یک هکتار از بستر رودخانه جاجرود رفع تصرف شد.

وی افزود: طی اقدامات صورت گرفته، تصرفاتی  شامل کارگاه غیر مجاز، تجهیزات خاک برداری، محصور سازی و دیوار کشی غیر مجاز در بستر رودخانه جاجرود، رفع تصرف و از ید متصرفین و افراد سودجو خارج گردید.

در پایان مرادی نسب با تاکید بر اینکه شهروندانی که قصد انجام خرید ملک یا ساخت و ساز در مجاورت رودخانه ها را دارند حتما پیش از انجام این کار، استعلام لازم را از امور آب مربوطه اخذ نمایند تا در آینده دچار ضرر و زیان نشوند، خاطر نشان کرد:  امور منابع آب شهرستان های تهران و پردیس در جایگاه  حاکمیتی خود با هرگونه تخلف و تصرف، مطابق با قانون و بدون هیچ گونه اغماضی برخورد لازم را به عمل خواهد آورد.

کد خبر: 60500
  تاریخ خبر : 1401/03/29
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/03/29
 شیخ الاسلامی
 399