چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: سد های نرماب و چایلی در طرح های ویژه وزارت نیرو قرار گرفته است /پیگیر تخصیص اعتبارات آبرسانی به کلاله هستیم

سد های نرماب و چایلی در طرح های ویژه وزارت نیرو قرار گرفته است /پیگیر تخصیص اعتبارات آبرسانی به کلاله هستیم

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان در جلسه بررسی مسائل آب و برق با حضور نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی و با حضور فرمانداران 4 شهرستان شرق استان گفت: سد مختومقلی فراغی(چایلی) و سد نرماب به عنوان دو مورد از 8 طرح مهم استان در طرح های ویژه وزارت نیرو در نظر گرفته شده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران ، محسن حسینی در این جلسه که با حضور  آریان پور نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی و فرمانداران تشکیل شد ، اظهار کرد: برای جابجایی روستاهای سد چایلی اعتبارات نقدی نیاز است که پیگیر آن هستیم و تلاش داریم تا دو سال آینده بتوانیم در صورت تامین اعتبار، 4 روستا را جابجا نمائیم.

وی افزود: امکان سنجی و گزارش توجیهی آب شیرین کن مراوه تپه از منابع آب لب شور توسط آب منطقه ای با رعایت تخصیص، ظرف 3 ماه انجام و در کمیته فنی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مصوب شده است. هم اکنون  شرکت آبفای کشور در وزارت نیرو برای خرید تضمینی در حال پیگیری موضوع است.

 حسینی بیان کرد: اخذ موافقت کمیسیون ماده 23 بابت احداث تصفیه خانه سد نرماب با پیگیری های  به عمل آمده انجام شده و مصوبه ماده 23 اخذ شده است.

وی افزود: در سفر انتهای شهریور ۱۴۰۰ مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور قرار شد در طرح آبرسانی به کلاله برای تکمیل مخزن 2 هزار متر مکعبی و تجهیز یک حلقه چاه دیگر و اتصال به مخزن کلاله 20 میلیارد تومان در اختیار ما بگذارند که یک میلیارد تومان آن انجام شد و در صورت اختصاص 5 میلیارد تومان تجهیز و اتصال این چاه به شبکه شرب کلاله انجام می شود که در حال پیگیری است.

وی اظهار کرد: تخصیص شرب از سد نرماب برای کلاله نیز در دست پیگیری است و انجام مطالعات و اجرای خط انتقال و مطالعات سیستم تصفیه طرح اضطراری آب شرب از نرماب برای مینودشت و گنبد انجام شده  ودر حال ارسال برای شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است.

کد خبر: 59289
  تاریخ خبر : 1401/02/06
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/02/06
 روابط عمومی
 233