دوشنبه, 13 بهمن 1404
مشروح خبر :: پیشرفت 65 درصدی پروژه ایستگاه چم مهر پلدختر

پیشرفت 65 درصدی پروژه ایستگاه چم مهر پلدختر

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان، به همراه معاون و مدیران طرح و توسعه آب منطقه‌ای از ایستگاه‌های پمپاژ واشیان، جایدر و چم‌مهر شهرستان پلدختر بازدید کرد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران، در این بازدید داریوش حسن‌نژاد مدیرعامل بیان داشت: پروژه ایستگاه پمپاژ جایدر با پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد در سال ۱۳۸۸ آغاز شد که تا کنون۲۹۰  میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده است .

داریوش حسن‌نژاد با بیان این مطلب که برای تکمیل این پروژه ۱۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است، افزود :  با بررسی‌های انجام شده توسط قسمت طرح و توسعه شرکت اولویت ابتدایی آب منطقه‌ای،  تکمیل ایستگاه مرکزی این پروژه است که  ۱۵۰۰ هکتار از  اراضی منطقه را آبی خواهد کرد. ایستگاه ۱و۵ این پروژه ساخته شده ولی متاسفانه شبکه‌های آن بدلیل سیلاب ۹۸ قابلیت بهره برداری ندارد .

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان در ادامه بازدید از ایستگاه پمپاژ چم‌مهر پلدختر اظهار داشت : این طرح با پیشرفت ۶۵ درصد با قرار دادی بالغ بر ۱۹۴میلیارد ریال با پیمانکاری شرکت تارا به مدت ۹ ماه در حال اجرا است .

داریوش حسن‌نژاد گفت : عملیات اجرایی پروژه چم‌مهر در سال ۱۳۹۹ آغاز شد که با  خرید تجهیزات مورد نیاز ایستگاه تلاش می‌شود در سال جاری این پروژه به بهره برداری برسد.

کد خبر: 59043
  تاریخ خبر : 1401/01/24
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/01/24
 روابط عمومی
 316