به گزارش شبکه خبری آب ایران ، حجت توحیدی در این باره اظهار کرد: شواهد نشان می دهد که بیشتر غرق شدگان در رودخانه ها و دریاچه سدها کسانی بودند که بدلیل آشنایی با شنا به خود مغرور شده و به هشدارهای موجود توجه نکردهاند. یک سوم قربانی های غرق شدگی با فن شنا به طور کامل آشنا بوده اند.
وی افزود: دریاچه سدها به علت موقعیت خاص خود نظیر توپوگرافی کاملاً نامشخص و همچنین به دلیل باتلاقی بودن آن، مکان بسیار خطرناکی برای شنا کردن است.
توحیدی، با ذکر این نکته که بسیاری از رودخانهها با وجود ظاهری آرام، خطرناک هستند و فرد شنا کننده دچار گرداب میشود، ادامه داد: بسیاری از رودخانهها با وجود ظاهری آرام بسیار خطرناک و عمیق هستند به نحوی که فرد بعد از چند قدم جلو رفتن در رودخانه متوجه عمق زیاد آن و گرفتار گردآب می شود بنابراین توصیه می کنیم بدون اطلاع از وضعیت رودخانه هرگز برای شنا در آن اقدام نکنید.
رییس گروه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب منطقهای هرمزگان ابراز داشت: لغزندگی حاشیه مخازن سدها و بندهای انحرافی، مکش جریان آب و شرایط رسوبی کف این مخازن، خطر مرگ را برای شناگران به همراه دارد.
وی با اشاره به تغییرات دمایی در لایههای مختلف آب مخزن سدها خاطرنشان کرد: تغییرات ناگهانی دمای آب در مخازن سدها باعث گرفتگی عضلات، از دست رفتن تعادل و سکته شناگران می شود.
در پایان وی عنوان کرد : شرکت آب منطقهای هرمزگان، ضمن آرزوی سلامتی شما عزیزان مجدانه استدعا دارد؛ با توجه جدی به تابلوهای نصب شده در اطراف دریاچه سدها و توصیههای مسئولین از شنا کردن در دریاچه سدها و کانال و تاسیسات آبی جداً خودداری کنید.