سه‌شنبه, 26 خرداد 1405
مشروح خبر :: حمایت از طرح های تحقیقاتی و پژوهشی خلاق محور و نوآورانه سرلوحه اقدامات بخش آب استان خواهد بود

حمایت از طرح های تحقیقاتی و پژوهشی خلاق محور و نوآورانه سرلوحه اقدامات بخش آب استان خواهد بود

دهمین جلسه کمیته تحقیقات و فناوری شرکت آب منطقه ای اردبیل در سالجاری با حضور علی حیدری اناری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، معاونین شرکت و چهره های علمی و دانشگاهی استان برگزار شد.

 به گزارش شبکه خبری آب ایران ،مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل در این جلسه با قدردانی از حضور چهره های علمی و دانشگاهی در جلسات کمیته تحقیقات و فناوری شرکت اظهار داشت: شرکت آب منطقه ای اردبیل از طرح های تحقیقاتی و پژوهشی خلاق محور که حاوی ایده های نو برای برون رفت از مشکلات و موانع موجود باشد، حمایت می کند.

 علی حیدری اناری با اشاره به اینکه باید به دنبال ترسیم راههای مختلف برای ارتقا جایگاه بخش آب استان باشیم، تصریح کرد: بدون شک چهره های علمی و دانشگاهی در این راه می توانند نقش خود را بخوبی ایفا نمایند.

وی با استقبال از ارائه روش نوین و راهکارهای علمی و عملی برای برون رفت از چالش های پیش رو خاطرنشان کرد: توانمندسازی نیروی انسانی در کنار تقویت ساختاری و نرم افزاری و جلب مشارکت همگانی مدنظر شرکت آب منطقه ای اردبیل است و هرگونه هزینه در این مسیر نتیجه مثبت و رو به بهبود خواهد داشت.

حیدری اناری با تاکید بر لزوم توجه به شاخصه های ارتقا خدمات به مردم در سطح استان را یادآور شد و افزود: از هر راهی برای جلب رضایت مردم و ارائه خدمات مطلوب به ارباب رجوع استفاده خواهیم کرد.

در ادامه این جلسه نتایج و برنامه های تعدادی از اولویت های تحقیقاتی بخش آب شرکت مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم برای اولویت بندی طرح های تحقیقاتی در سالهای آتی اتخاذ گردید.

 

 

 

کد خبر: 58219
  تاریخ خبر : 1400/12/09
  آخرین به‌روزرسانی : 1400/12/11
 رئیس اداره روابط عمومی
 227