دوشنبه, 1 دی 1404
مشروح خبر :: بازدید مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران از مراحل احداث تونل انتقال آب به نیروگاه کلان و سد لتیان

بازدید مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران از مراحل احداث تونل انتقال آب به نیروگاه کلان و سد لتیان

بازدید مشترک مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تهران، به همراه معاون نظارت مالی و رئیس خزانه معین استان تهران ، معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصاد و دارایی استان تهران، معاون طرح و توسعه شرکت، مجری طرح و تعدادی از مدیران از مراحل احداث تونل انتقال آب به نیروگاه کلان و سد لتیان، انجام شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران، در این بازدید "فرزانه دهنادی" مدیرکل امور  اقتصادی و دارایی استان تهران، ضمن قدردانی از عملکرد خوب همکاران در حفاظت از منابع آبی، تصریح کرد: آب، نعمت بی بدیل الهی و  ثروت ارزشمند ملی است که از منظر قرآن کریم و احادیث اهل بیت تاکید فراوانی بر نقش ارزشمند و حیاتی آن در زندگی و استفاده بهینه از این موهبت الهی شده است.

دهنادی با تاکید بر اهمیت برنامه ریزی های صحیح برای مدیریت بهینه استفاده از آب به ویژه در بخش کشاورزی و صنعت، اظهار کرد: کشور ما از دیرباز دارای دانش فنی چشمگیری در خصوص نحوه استفاده مناسب از منابع آبی بوده و امروز نیز با کمک مهندسان و متخصصان کاردان صنعت آب، باید از روش های بهینه برای بهره برداری هر چه مناسب تر از منابع آب های سطحی و زیرزمینی بهره جسته و مصرف آب را مدیریت نمود.

در ادامه این بازدید، "سیامک نیلچیان" معاون طرح و توسعه شرکت، ضمن ارائه سوابقی از تاریخچه مطالعات و اجرای طرح مذکور، تصریح کرد:  تونل انتقال آب به نیروگاه کلان و سد لتیان، در دو قطعه به مجموع طول 28 کیلومتر ساخته شده که آب را به نیروگاه کلان و تصفیه خانه های شرق تهران منتقل می کند. 

گفتنی است، در ادامه این بازدید مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق آبی و مدیر امور بهره برداری و نگهداری از سد لتیان، به تشریح وضعیت منابع آبی استان و سامانه تامین آب شرق استان پرداختند.

کد خبر: 55892
  تاریخ خبر : 1400/08/22
  آخرین به‌روزرسانی : 1400/08/23
 شیخ الاسلامی
 388