به گزارش شبکه خبری آب ایران ، حمید احسانی در سخنان آغازین وبینار استانی گسترش سواد آبی با موضوع "تغییر اقلیم؛ از ترسالی تا خشکسالی" که با حضور دبیران درس انسان و محیط زیست سراسر استان برگزار می شد؛ با اشاره به موفقیت پیاده سازی آموزش های طرح سواد آبی در سال گذشته، گفت: امسال نیز همانند سال های اخیر و البته به هنگام تر و زودتر از سال های قبل، کارگاه ویژه تبادل نظر و ارائه مطالب آموزشی ویژه دبیران گران قدر انسان و محیط زیست استانمان را برگزار می کنیم و این امر نوید اثرگذاری و بهبود کیفیت کار با کمک همه دبیران گرامی استان، را می دهد .
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای سمنان با بیان این که سال آبی و سال تحصیلی همزمان با هم، از ابتدای مهر ماه شروع می شود، افزود: سال قبل، چه از نظر سال آبی و همین طور سال تحصیلی، دوره ای سخت بود.
وی افزود : شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا کل کشور را و از جمله استان ما را درگیر کرده و در بخش آب نیز، که از یک طرف متاثر از شرایط جهش مصرف بدلیل اقدامات پیشگیرانه از شیوع کووید 19 بود، با کم بارشی کم سابقه در نیم قرن اخیر دست به گریبان شد و متاسفانه کمبودها و فشارهای زیادی نیز در این قسمت، بوجود آمد و تمامی تلاش ما آن بود که ضمن تامین مستمر آب، از منابع آبی نیز حفاظت کنیم .
حمید احسانی در پایان گفت: اگر چه مدل های هواشناسی، با لحاظ عدم قطعیت هایی پیش بینی کرده اند که پاییز خشکی داشته باشیم، اما ضرورت دارد که آمادگی خود را برای چه خشکسالی و کمبود آب و چه بارش های مقطعی شدید و سیلاب، حفظ و ارتقا دهیم و در همین راستا بوده که موضوع محوری آموزش های آبی در سال پیش رو توسط دبیرخانه ملی طرح سواد آبی، بحث "آب و تغییر اقلیم، از ترسالی تا خشکسالی" تعیین شده و امروز در این کارگاه، در رابطه با ابعاد مختلف این موضوع، بیشتر و عمیق تر، گفتگو خواهیم داشت .
در ادامه برنامه، زینلی از مشاور آبانگاه، به معرفی کلان از موضوع محوری طرح سواد آبی در سال 1400-1404 پرداخت و سپس موسوی، سرگروه کتاب انسان و محیط زیست و زمین شناسی استان، در سخنانی بر لزوم ارتقاء دانش و مسئولیت پذیری در عرصه موضوع محوری سال جاری، تاکید نمود و از همراهی بخش آب در تدریس موثر کتاب انسان و محیط زیست، تقدیر نمود .
در بخش آموزشی کارگاه، همراه با پخش کلیپ های کوتاه مرتبط با موضوع محوری، ارائه تفصیلی بحث با مختصات استان سمنان، توسط حاتمی از شرکت مشاور، صورت گرفت .
در پایان کارگاه، سوالات مخاطبان توسط سمیعی، نماینده مشاور مورد بحث و گفتگو قرار گرفته و مهمترین نکات مرتبط با ((آموزش آب و تغییر اقلیم)) مرور شد. همچنین اقلام آموزشی ویژه طرح سواد آبی استان، نیز معرفی گردید و مقرر شد از طریق سرگروه کتاب انسان و محیط زیست، در اختیار دبیران قرار گیرد .
شایان ذکر است طرح سواد آبی به همت روابط عمومی بخش آب استان در همکاری با آموزش و پرورش استان سمنان، امسال نیز از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی دبیران، انتشار اقلام آموزشی و تعریف بسترهای مشارکتی ویژه دانش آموزان و ...؛ اجرا می گردد .