چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: رفع تصرف 40 هکتار و لایروبی 15 کیلومتر از رودخانه های تربت جام

رفع تصرف 40 هکتار و لایروبی 15 کیلومتر از رودخانه های تربت جام

۴۰ هکتار رفع تصرف و ۱۵ کیلومتر لایروبی رودخانه‌های تربت‌جام، تایباد، باخرز و صالح‌آباد ارمغان تلاش تابستانه واحد مهندسی رودخانه این امور در جهت ایمن‌سازی و کاهش مخاطرات سیلاب در منطقه بوده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران، "یوسف اختری" مدیر منابع آب طی گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه آب‌های سطحی تصریح کرد: رفع تصرفات و تخلفات و عملیات لایروبی صورت گرفته طی نیمسال نخست سال جاری بیشترین میزان در سطح استان آب است و این عملکرد فوق‌العاده همکاران افزون بر آمارهای سالیان گذشته در سطح این امور بوده است.

وی ادامه داد: آمادگی در برابر سیلاب مخصوص سال‌های پر بارش نیست و حسب تأکیدات کارگروه‌ سیل، ستاد بحران و مقامات قضایی و اجرایی شهرستان‌های تحت مدیریت این امور تلاش برای به حداقل رساندن مخاطرات ناشی از بروز این پدیده مخرب طبیعی به صورت مستمر و بدون وقفه در حال انجام است.

وی همچنین مراتب تقدیر و تشکر خود را یکبار دیگر از دادستان‌ها و قضات محترم، فرمانداران، بخشداران و دهیاران گرامی، مأمورین خدوم نیروی انتظامی و مردم شریف منطقه ابراز و تأکید کرد: بدون دغدغه‌مندی و مساعدت همه، حصول موفقیت‌های فوق امکانپذیر نبوده است.

"اختری"  به سایر اقدامات دفتر رودخانه‌های امور اشاره کرد و افزود: در شش ماهه ابتدایی سال تعداد ۱۸۴ مورد بازدید از رودخانه‌ها و مسیل‌ها، ۳۰ مورد بازدید از سازه‌های تقاطعی، تهیه ۵۵ کیلومتر نقشه‌های تعیین حریم و بستر، پاسخ ۶۵ استعلام موردی، ۱۲ استعلام طرح‌های هادی روستایی و ۱۵۰ استعلام افزایش محدوده روستاها به بنیاد مسکن و بخشداری‌ها، ۱۲ مورد صدور مجوز شن و ماسه و همچنین ۱۰ مورد توقیف ادوات برداشت غیرمجاز مصالح از بستر رودها انجام گرفته است.

کد خبر: 55020
  تاریخ خبر : 1400/07/11
  آخرین به‌روزرسانی : 1400/07/11
 کارشناس روابط عمومی
 299