به گزارش شبکه خبری آب ایران ، جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی استان به ریاست داریوش حسننژاد مدیرعامل این شرکت و با حضور تمامی اعضای کمیته با محوریت ارزیابی عملکرد سامانه MCDM در سالن جلسات برگزار شد .
داریوش حسننژاد بیان داشت : با توجه به بحران ادامه دار وضعیت آبی در کشور واستان، چنانچه به هر میزان بتوانیم با تدابیر حفاظتی و فرهنگ سازی و آگاهی بخشی، آب بیشتری در آبخوان ذخیره نماییم، از محل این صرفه جویی ها می توانیم آب بیشتری به بخش صنعت استان تخصیص دهیم که بازدهی و اشتغال بیشتری به همراه خواهد داشت.
حسننژاد با بیان این مطلب که در لرستان یک هزار و ۳۵۲ حلقه چاه غیرمجاز وجود دارد، اظهار داشت : از این تعداد، ۳۳۶ حلقه فرم یک، ۳۱۰ حلقه فرم ۵ و ۷۰۶ حلقه چاه غیرمجاز نیز در سیستم ثبت شده است.
وی افزود: ۷ هزار و ۶۱۰ حلقه چاه مجاز در استان وجود دارد که از این تعداد، ۵ هزار و ۷۶۰ حلقه مربوط به بخش کشاورزی، هزار و ۴۵۳ حلقه بخش صنعت و ۳۹۷ حلقه مربوط به بخش آب شرب است.
مدیرعامل آب منطقهای لرستان با توجه وضعیت برداشت منابع آب زیرزمینی در استان بر ضرورت برگزاری منظم و منسجم جلسات این کمیته تأکید کرد و گفت: جلسات به جهت هماهنگی بیشتر و اتخاذ تصمیمات مهم و بررسی هر چه بیشتر ابعاد مختلف طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آبی در استان به طور منظم برگزار می شود.
مدیرعامل آب منطقهای لرستان در پایان تاکید کرد : نجات منابع آب زیرزمینی بدون تلاش مضاعف و همت جمعی غیرممکن است و در این راه جلوگیری از برداشتهای غیر مجاز و اضافه برداشتها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه جویی و مسئولیت پذیری در جامعه اهمیت فراوان دارد.