
به گزارش شبکه خبری آب ایران ، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان اردبیل در این جلسه گفت: فاز اول طرح شبکه آبیاری سبلان به مساحت حدود3000 شامل اراضی 11 شهر و روستا از توابع شهرستان مشگین شهر است که با تامین اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریالی از محل فاینانس داخلی با عاملیت بانک توسعه تعاون، تکمیل و اجرای طرح مذکور آغاز شده است عباس جنگی مرنی گفت:علاوه بر این حدود ۱۳۰ میلیارد ریال نیز در سال جاری از منابع مالی عمومی کشور برای این طرح تخصیص مالی دریافت کرده ایم و تجهیزات فنی قابل توجهی در انبار طرح آبیاری و زهکشی سبلان به ارزش روز بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال نیز توسط شرکت آب منطقه ای تهیه شده است و شبکه فوق نصب می شود.
عباس جنگی مرنی با اشاره به تلاش های انجام شده جهت تأمین مالی طرح احداث و تکمیل فاز اول طرح شبکه آبیاری سبلان از محل فاینانس داخلی، اجرای پروژه شبکه آبیای سبلان را گامی مهم در توسعه و آبادانی منطقه برشمرد و بر تسریع عملیات اجرایی و شروع بهره برداری از پروژه تأکید نمود و افزود: با توجه به رفع موانع و محدودیت های تأمین مالی این طرح، برنامه ریزی لازم جهت تداوم عملیات اجرایی و تأمین تجهیزات مورد نیاز طرح درحال انجام است.
، مدیر بانک توسعه تعاون استان نیز از تامین کامل اعتبار مالی مصوب طرح آبیاری سبلان خبر داد و بر حمایت و مساعدت کامل بانک توسعه تعاون از اجرا و به ثمر رسیدن اهداف طرح شبکه آبیاری و زهکشی سبلان تأکید کرد.
در ادامه جلسه گزارش اجرای طرح را ارائه داد و از عملیات اجرایی این طرح بازدید شد و آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی طرح آبیاری سبلان بررسی گردید و برنامه ریزی در جهت تسریع در عملیات اجرایی مورد ارزیابی قرار گرفت
نماینده مجری طرح شبکه آبیاری و زهکشی سبلان نیز ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت عملیات اجرایی پروژه اعلام نمود: در حال حاضر عملیات ساختمانی ایستگاه های پمپاژ و مخازن ذخیره نواحی عمرانی سوم و ششم در حال انجام بوده و با توجه به رفع محدودیت های اعتباری، تأمین تجهیزات مورد نیاز اجرای پروژه در دست اقدام می باشد.



