
به گزارش شبکه خبری آب ایران، عباس جنگی مرنی در این برنامه چند ساعته و بازدید میدانی شبکه آبیاری سبلان و بررسی فعالیتها و اقدامات بهره برداری و نگهداری شبکه تا کیلومتر ۱۰ کانال اصلی، ضمن ارزیابی و بررسی روند بهبود عملیات بهره برداری و نگهداری از سد سبلان و شبکه پایاب این سد در شهرستان مشگین شهر بر ضرورت خدمت رسانی به مردم علی رغم خشکسالی شدید و همچنین بر مدیریت مصرف آب و صرفه جویی در مصارف آب در شبکه تاکید کرد و از تلاش های کارکنان سد و شبکه آبیاری سبلان در این زمینه تشکر نمود.
رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان اردبیل گفت: خدمت رسانی به کشاورزان منطقه و تامین آب اراضی پایاب شبکه آبیاری سبلان استان اردبیل با وجود خشکسالی و کمبود آب در سد مخزنی سبلان بایستی با جدیت تا پایان سال آبی جاری ادامه یابد.
عباس جنگی مرنی به کاهش شدید حجم ذخیره مخزن سد سبلان در اثر خشکسالی و کاهش بارندگی و افزایش بی سابقه دما اشاره کرد و گفت: باید با صرفه جویی حداکثری و استفاده بهینه از منابع آب محدود موجود در بخش های مختلف مصرف، از این شرایط عبور نمود و در سال آبی آتی، آبگیری سد سبلان به موقع انجام یابد.
در ادامه این بازدید، با توجه به اهمیت نگهداری و تعمیرات سد و شبکه آبیاری سبلان و اولویت بندی های تعیین شده در این ارتباط مقرر گردید در اسرع وقت نیازهای تعمیراتی هیدرومکانیکال و الکتریکال سد مخزنی سبلان توسط نماینده مجری طرح مرمت و بازسازی تاسیسات آبی نهایی شود و نسبت به انجام آنها اقدام گردد.



