چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: تخصیص 840 میلیارد ریال اعتبار ، پیشرفت فیزیکی سد عنبران و آبرسانی نمین و عنبران ۶۰ درصد شد

تخصیص 840 میلیارد ریال اعتبار ، پیشرفت فیزیکی سد عنبران و آبرسانی نمین و عنبران ۶۰ درصد شد

در جلسه شورای اداری شهرستان نمین، اقدامات، فعالیتها و برنامه های دستگاههای اجرایی مختلف استان اردبیل با حضور نماینده مردم شریف شهرستانهای اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی، عباس جنگی مرنی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان اردبیل، فرماندار شهرستان نمین و جمعی از مدیران کل استانی در فرمانداری نمین بررسی شد.

 به گزارش شبکه خبری آب ایران ،در این جلسه  عباس جنگی مرنی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان اردبیل گزارشی از اقدامات و برنامه‌های شرکت در خصوص طرح های اجرایی و مطالعاتی بخش آب در شهرستان نمین و اقدامات حفاظت و بهره برداری از منابع آب و تاسیسات آبی ارائه نمود.

 جنگی مرنی در بخشهای از صحبت های خود گفت: با تلاش شرکت آب منطقه ای اردبیل و حمایتهای استاندار اردبیل و مدیران ارشد وزارت نیرو در ۱۶ ماه اخیر ۸۴۰ میلیاردریال اعتبار مالی برای اجرای طرح ید مخزنی عنبران و طرح آبرسانی نمین و عنبران دریافت شده و اجرای این دو طرح تسریع گردیده است و اکنون پیشرفت فیزیکی سد عنبران و آبرسانی نمین و عنبران ۶۰ درصد می باشد و در تلاش هستیم با رفع معارض، فاز اول طرح آبرسانی نمین و عنبران را در روزهای آتی افتتاح کنیم.

 عباس جنگی مرنی افزود: برای اجرا اتمام فاز دوم طرح آبرسانی نمین و عنبران ۸۰۰ میلیارد ریال و اتمام سد مخزنی عنبران مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار مالی جدید مورد نیاز است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان اردبیل گفت: با اجرای این طرح آبرسانی نمین و عنبران، آب شرب و بهداشتی شهر های نمین و عنبران و ۷ روستای مجتمع وحدت تا افق ۱۴۲۵ تامین تامین خواهد شد.

کد خبر: 53216
  تاریخ خبر : 1400/04/22
  آخرین به‌روزرسانی : 1400/04/22
 رئیس اداره روابط عمومی
 275