به گزارش شبکه خبری آب ایران، "مرتضی حمیدی" در همایش روز مزرعه با عنوان بهره وری آب در بخش کشاورزی که به همت یکی از کشاورزان تربت جام برگزار شد افزود: تربت جام به الگوی کشت مناسب با اقلیم خود نیاز دارد و این الگوی کشت باید هرچه زودتر طراحی شود.
"مرتضی حمیدی" گفت: استفاده از روشهای نوین آبیاری و اجرای الگوی کشت مناسب نقش مهمی در استفاده بهینه از آب و کاهش تلفات آبی و نیز پایداری درآمد روستاییان خواهد داشت.
مدیر جهاد کشاورزی تربت جام نیز در این مراسم راه نجات کشاورزی را استفاده از سیستمهای نوین آبیاری و توجه به بهرهوری آب کشاورزی ذکر کرد.
"علیرضا عرفانی" با اشاره به ظرفیت بخش کشاورزی و اهمیت آن در توسعه و اشتغال پایدار روستایی گفت: تربت جام در اجرای طرح آبیاری تحت فشار پیشگام است و با توجه به کم آبی و خشکسالی که با آن روبرو هستیم استفاده بهینه از منابع آب ضروری و بلکه لازمالاجرا است.
وی گفت: آبیاری قطرهای راندمان مصرف آب را تا ۹۰ درصد افزایش میدهد و کشاورزان ما در راستای سازگاری با کم آبی راهی جز اجرای سیستمهای نوین آبیاری ندارند.
شهرستان تربت جام در شرق استان خراسان رضوی منطقه نیمه خشک است و میانگین بارندگی در این منطقه از میانگین کشور پایینتر است