چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: چگونگی تامین آب روستاهای سبزوار بررسی شد

چگونگی تامین آب روستاهای سبزوار بررسی شد

نشست هم افزایی با هدف رفع مشکل تامین آب روستاهای بخش مرکزی شهرستان سبزوار در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران ،مدیر امور منابع آب سبزوار با اعلام این خبر گفت: در نشستی که با حضور "فیض‌آبادی" فرماندار سبزوار، "ریاضی" مدیر آبفا و "یحیی‌آبادی" بخشدار مرکزی این شهرستان برگزار شد، مشکل تامین آب روستاهای منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

"محمد ثابتی مقدم" در این نشست گفت: چنانچه شرکت آبفا برای تامین آب شرب مورد نیاز روستاها احتیاج به حفرچاه جدید داشته باشد باید محدوده جغرافیایی حفر چاه به صورت یک طرح واحد مطرح و پیشنهاد شود.

وی خاطرنشان کرد:  پس از کارشناسی و مطالعات طرح در دفتر فنی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی در صورت تایید، مجوز حفر چاه صادر می‌شود.

در ادامه این نشست فیض‌آبادی گفت: افزایش دما و شورع فصل تابستان باعث افزایش مصرف آب شده است. به همین منظور دسترسی به آب شرب سالم به عنوان یکی از مهمترین نیازهای مهم مردم باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی، دهیاران و مسوولان شوراها درباره ترویج فرهنگ اصلاح الگوی مصرف و استفاده بهینه از آب شرب اقدام کنند. بر اساس این گزارش مدیر امور آبفای سبزوار نیز به برخی دیگر از مشکلات آب شرب مناطق روستایی پرداخت و گفت: قدمت بالای بخشی از شبکه توزیع و خطوط انتقال، سبب هدر رفت آب شده است و استفاده از آب شرب برای دام‌ها نیز موضوع کمبود آب شرب روستایی را تشدید می کند.

کد خبر: 52999
  تاریخ خبر : 1400/04/12
  آخرین به‌روزرسانی : 1400/04/12
 کارشناس روابط عمومی
 534