دوشنبه, 13 بهمن 1404
مشروح خبر :: افزایش اعتبارات طرح های آبی

افزایش اعتبارات طرح های آبی

نماینده مردم شهرستان های مینودشت، گالیکش و کلاله و مراوه تپه در مجلس شورای اسلامی در جلسه با مدیرعامل و مدیران شرکت آب منطقه ای گلستان ، گفت: سال گذشته سال پر چالش و پرکاری برای بخش آب استان بود .

به گزارش شبکه خبری آب ایران، آریان پور افزود: با توجه به  خشکسالی و کمبود آب امسال با کمبود آب شرب نیز به ویژه در کلاله مواجه هستیم که البته اعتبارات خوبی برای سال جاری در نظر گرفته شده و که با اجرای آن ها بخشی از مشکلات بحث آب شرب استان رفع می شود.

وی تصریح کرد: سد نرماب در حال آماده شدن است و  برای سال جاری نیز همان اعتبار 150 میلیارد تومان برای آن اختصاص یافته است. 

 سید محسن حسینی  اظهار کرد: از 3 هزار کیلومتر رودخانه در استان حدود 800 کیلومتر آن در 4 شهرستان مینودشت، گالیکش و کلاله و مراوه جاری است که سال گذشته از مجموع اعتبارات استانی مبلغ بسیار کمی برای ساماندهی این رودخانه ها اختصاص داده شد.

مهندس حسینی با بیان اینکه در بودجه سال 1400 اعتبارات آبرسانی به نوار مرز، سد چایلی، آبرسانی به کلاله و نرماب افزایش داشته است، از نماینده مردم تشکر کرد و گفت: در بودجه سال جاری تاکنون برای نرماب 150 میلیارد تومان اعتبار در نظرگرفته شده است و در حال حاضر کار نصب دریچه ها نیز برای این سد آغاز شده و در پایان خرداد آماده آبگیری است.

 حسینی با بیان اینکه سد چایلی(مختوم قلی فراغی) هم اکنون حدود 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: از محل اعتبارات آبهای مرزی برای این سد تقاضای اعتبار داریم که اگر مبلغ 300 میلیارد تومان در سال جاری اختصاص پیدا کند می توانیم سد را به پیشرفت 40 درصدی در سال 1400 برسانیم.

وی در ادامه به وضعیت منابع آبی در سال آبی جدید اشاره کرد و گفت: طی 8 ماهی که از سال آبی گذشته است بارش ها در استان نسبت به درازمدت 30 درصد کاهش داشته ومتوسط دمای استان نیز 6 دهم درجه طبق آمارافزایش داشته است.

 

کد خبر: 52476
  تاریخ خبر : 1400/03/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1400/03/19
 روابط عمومی
 269