سه‌شنبه, 14 بهمن 1404
مشروح خبر :: جلوگیری از برداشت سالانه بیش از چهار هزار متر مکعب آب

جلوگیری از برداشت سالانه بیش از چهار هزار متر مکعب آب

مدیر امور منابع آب شهرستان اسلامشهر، از انسداد 5 حلقه چاه غیر مجاز و جلوگیری از برداشت بیش از چهار هزار متر مکعب آب از منابع آب زیرزمینی در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران ، "عبدالکریم خلجی" با اعلام این مطلب، اظهار کرد: با تلاش اکیپ بازرسی و نظارت امور  و با هدف صیانت از منابع آب های زیرزمینی در سطح شهرستان اسلامشهر، 5 حلقه چاه غیر مجاز در مجموع به عمق 205متر پر و مسدود شد.

وی با بیان اینکه این تعداد چاه ها در جهت اجرای قانون توزیع عادلانه آب پر و مسدود شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج چهار هزار و 965 متر مکعب آب از سفره های زیرزمینی دشت های این شهرستان جلوگیری شد.

خلجی ضمن اشاره به نقش موثر دستگاه قضا با این امور در برخورد با تخلفات بخش آب های سطحی و زیر زمینی، گفت: همچنین طی هفته گذشته با هدف کنترل و مدیریت میزان برداشت آب از چاه های مجاز، دو کنتور هوشمند بر روی چاه های دارای پروانه بهره برداری نصب شد.

مدیر امور منابع آب اسلامشهر در پایان خاطر نشان کرد: این امور در نقش حاکمیتی خود طبق قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با جدیت تمام برخورد خواهد کرد.

کد خبر: 52463
  تاریخ خبر : 1400/03/17
  آخرین به‌روزرسانی : 1400/03/17
 شیخ الاسلامی
 403