دوشنبه, 5 آذر 1403
مشروح خبر :: اتمام سفر رئیس حوضه آبریز جنوب کشور به استان هرمزگان

اتمام سفر رئیس حوضه آبریز جنوب کشور به استان هرمزگان

سفر سه روزه رئیس حوضه آبریز رودخانه زهره، جراحی و حوضه‌های آبریز جنوب کشور به استان هرمزگان با بازدید از سدهای شمیل و نیان، آب‌شیرین‌کن یک میلیون متر مکعبی بندرعباس، محل احداث سد جاماش و مرکز مانیتورینگ رصد و پایش منابع آب هرمزگان به اتمام رسید.

به گزارش شبکه خبری آب ایران، مهرزاد احسانی  به همراه معاونین خود به استان هرمزگان سفر کرد.

بازدید از تاسیسات آبی، بازدید از پروژه‌های تامین و انتقال آب، بازدید از پروژه‌های ساماندهی و لایروبی رودخانه‌ها، بازدید از آب‌شیرین‌کن بندرعباس، بازدید از سدهای در حال احداث، بازدید از تعذیه مصنوعی‌ها، برگزاری جلسه با هیات مدیره، معاونین و مدیران شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان، برگزاری نشست با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان، برگزاری نشست با استاندار هرمزگان و تشریح نقش حوضه‌های آبریز در حکمرانی جدید آب کشور از جمله مهم‌ترین برنامه‌های سفر احسانی به استان هرمزگان بود.

سدهای شمیل و نیان

مهندس احسانی در روز سوم سفر خود به شرق استان هرمزگان، از سدهای شمیل و نیان بازدید کرد.

 سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان در این بازدید گزارشی از ظرفیت و مشخصات فنی این تاسیسات ارائه کرد.وی در ادامه به تشریح میزان بارش‌های سال‌های گذشته و شرایط آبی این سدها پرداخت.

رودخانه جاماش

رئیس حوضه آبریز جنوب کشور در ادامه پس از بازدید از فبوز پلاک تغذیه مصنوعی قلعه‌قاضی، از روخانه جاماش بازدید کرد.

وی در این بازدید ضمن تاکید بر اهمیت ایمن‌سازی به مراکز جمعیتی نزدیک رودخانه‌ها، گفت: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی می‌تواند مکمل خوبی برای تسریع پروژه‌های ایمن‌سازی مراکز جمعیتی نزدیک رودخانه شود.

مرکز رصد و پایش منابع آب هرمزگان/ اتاق سرور شرکت

 احسانی در ادامه با حضور در شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان، از مرکز رصد و پایش منابع آب استان هرمزگان و اتاق سرور مرکزی شرکت بازدید کرد.

احداث و توسعه آب‌شیرین‌کن‌ها فرصت مناسبی برای احیا دشت‌های هرمزگان است

وی در ادامه به حرکت به سمت غرب بندرعباس، از آب‌شیرین‌کن یک میلیون متر مکعب بندرعباس بازدید کرد.

 احسانی در حاشیه این بازدید گفت: این آبشیرین‌کن، آب خلیح‌فارس را پس از شیرین‌سازی به استان‌های هرمزگان، کرمان و بزد منتقل می‌کند.

وی تصریح کرد: احداث این آب‌شیرین‌کن ظرفیت بسیار مناسبی را برای استان هرمزگان ایجاد می‌کند تا مصارف شرب و صنعت خود را روی شیرین‌سازی دریا بارگذاری کند تا دشت‌ها فرصتی برای احیا پیدا کنند.

رئیس حوضه آبریز جنوب کشور ابراز ادامه داد: استفاده از آب‌شیرینکن‌ها برای مصارف شرب و صنعت، استفاده از منابع سطحی برای کشاورزی و شرب مناطق خاص و در نتیجه آن کاهش برداشت از آبخوان، راه حل سازگاری و یا حتی بهبود شرایط موجود است.

افزایش ظرفیت آب‌شیرین‌کن‌ها، به عنوان منبع آبی پایدار

رئیس حوضه آبریز رودخانه زهره و جراحی و حوضه‌های جنوبی کشور در پایان سفر سه روزه خود به استان هرمزگان، نشستی را با مهندس قصمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان هرمزگان برگزار کرد.

وی در این نشست از آخرین گزارش‌ها در خصوص تامین آب شرب شهرستان بندرعباس و سایر نقاط استان هرمزگان مطلع شد.

احسانی در این نشست به به افزایش ظرفیت آب‌شیرین‌کن‌های هرمزگان به عنوان منبع آب پایدار تاکید کرد و اظهار کرد: با توجه به تنش آبی موجود در تابستان‌های پیش‌رو و کاهش منابع آب سطحی و زیر زمینی، احداث و توسعه آب‌شرین‌کن‌ها نقش مهمی را در مدیریت منابع آبی ایفا خواهد کرد.

 

 

کد خبر: 52435
  تاریخ خبر : 1400/03/14
  آخرین به‌روزرسانی : 1400/03/16
 کارشناس روابط عمومی ۲
 634