رئیس سازمان ملی بهره وری ایران در بازدید سد شهید رجایی اعلام کرد :
رئیس سازمان ملی بهره وری ایران در بازدید از سد شهید رجایی اعلام کرد: اقدامات بهره وری آب منطقه ای مازندران در حوزه تجن باید مستند و در سطح ملی به عنوان یک تجربه منتشر شود.
وی با قدردانی از اقدامات انجام شده در این بخش از استان مازندران به عنوان یک استان پیشرو در این حوزه یاد کرد و ادامه داد : نظام مدیریت بهره وری همچنان در کشور نو پا است و باید برای توسعه پایدار تلاش زیادی در این زمینه صورت گیرد .
رئیس سازمان ملی بهره وری تصریح کرد: این سازمان با محدودیتهای موجود به تنهایی قادر نیست مفهوم توسعه را بسط و گسترش دهد و نیاز به یک ساز و کار وسیعی دارد که همه باید دراین مهم مشارکت نمایند .
پهلوانی با بیان اینکه سازمان ملی بهرهوری ایران، نقطه تلاقی و یکپارچهسازی برنامههای استانی و ملی در حوزه بهرهوری است، گفت: این سازمان نقش حاکمیتی دارد و وظیفه آن سیاستگذاری، نظارت و راهبری حرکت ملی بهرهوری است. بنابراین سازمان مشکلات را آسیبشناسی و راهکار ارائه میکند.
پهلوانی با اشاره به اهمیت نقش استانها بهعنوان خط مقدم اجرای برنامههای ملی افزود: ممکن است برنامههایی که سازمان و دستگاههای ملی برای استانها تدوین میکنند تعارضاتی با منافع سایر دستگاههای استان یا ظرفیتها و قابلیتهای استانی داشته باشد، بنابراین مدیران استانی باید خطمشیهای بهرهوری استان خود را اعلام کنند تا طبق آن برنامهریزی شود.که امروز ما شاهدیک نمونه خوب ان در استان مازندران در بخش آب بودیم.
در این بازدید که دکتر غلامی راد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و معاونین وی نیز حضور داشتند دکتر یخکشی مدیر عامل شرکت آب منطقه ای مازندران ضمن تشریح اقدامات شرکت در بخش بهره وری بخصوص در حوزه تجن گفت : در راستای ارتقای بهره وری و استفاده حداکثری از آب تاکنون علاوه بر احداث سدشهید رجایی ، ۷ واحد نیروگاه مقیاس کوچک برقابی، چند واحد پرورش ماهی، تعداد زیادی مجتمع گردشگری، طرح مهم آبرسانی به شهر ساری، پارک ملل و پارک موزه دفاع مقدس، دو سد لاستیکی فرح آباد و لاریم با هدف بازچرخانی و استفاده مجدد آب، استفاده از پساب ها، استفاده چند منظوره از یکصد آب بندان دشت تجن و اجرای شبکه آبیاری و زهکشی در وسعت 46 هزار هکتار را عملیاتی نموده و در آینده نیز ضمن احداث نیروگاه جدید و توسعه مجتمع های گردشگری و توسعه فعالیت آبزی پروری با رعایت استاندارد های زیست محیطی، در نظر داریم،از پساب های تولیدی پس از انجام فرایند تصفیه در بخش صنعت و کشاورزی استفاده کنیم .
یخکشی با بیان اینکه بسیاری از این اقدامات با استفاده از طرفیت بخش خصوصی انجام گرفت گفت : بدون آنکه ریالی از منابع عمومی هزینه شود شرایط اشتغال را برای بسیاری از فارع التحصیلان دانشگاهی مان فراهم کردیم از آب موجود حداکثر استفاده را نمودیم و رودخانه هایمان را سامان دادیم که همه این اقدامات در راستای بهره وری حداکثری از آب است که امیدواریم با حمایت دیگر سازمان ها و مشارکت مردم و بخش خصوصی توسعه یابد.