چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: استفاده حداکثری از تسهیلات بانک توسعه اسلامی جهت پیشبرد طرح‌های اجرایی مهم و انجام مطالعات مرتبط در سطح استان

در جلسه مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان با ذیحساب و مدیرکل امور مالی و نظارت بر وام‌ها و تسهیلات خارجی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتص?

استفاده حداکثری از تسهیلات بانک توسعه اسلامی جهت پیشبرد طرح‌های اجرایی مهم و انجام مطالعات مرتبط در سطح استان

در راستای اجرای طرح شبکه آبیاری و زهکشی قره‌سو و زرین‌گل از محل تسهیلات بانک توسعه اسلامی (IDB)، جلسه‌ای با حضور مدیرعامل شرکت، معاون طرح و توسعه ، سرپرست طرح‌های توسعه شبکه‌های آبیاری و زهکشی و مدیر طرح شبکه قره سو و زرینگل در حضور ذیحساب و مدیرکل امور مالی و نظارت بر وام‌ها و تسهیلات خارجی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس سید محسن حسینی مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان در این جلسه اظهار کرد: در شرایط کنونی که اعتبارات داخلی کشور اندک است، می بایست حداکثر استفاده از این تسهیلات جهت پیشبرد طرح‌های اجرایی مهم و انجام مطالعات مناسب و مرتبط در سطح استان استفاده کرد.

همچنین در این جلسه بر اهمیت جذب هر چه سریعتر تسهیلات 92.2 میلیون یورویی طرح شبکه آبیاری و زهکشی قره‌سو و زرین‌گل تاکید شد و گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته و همچنین وضعیت پروژه‌های 13 گانه طرح مذکور توسط مدیر طرح شبکه آبیاری و زهکشی قره‌سو و زرین‌گل ارائه شد.

دکتر جباری ذیحساب و مدیرکل امور مالی و نظارت بر وام‌ها و تسهیلات خارجی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران نیز در این جلسه از عوامل مدیریت طرح مذکور خواستند که روند جذب اعتبار را سرعت بخشیده و حداکثر تعامل را با مدیران و کارشناسان بانک توسعه اسلامی داشته باشند و در هر مقطعی نیاز به همکاری و کمک از طرف این سازمان وجود داشته باشد آمادگی کامل خواهند داشت.

کد خبر: 49515
  تاریخ خبر : 1399/10/27
 روابط عمومی
 226