چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: ۶۷ حلقه چاه غیرمجاز با مشارکت کشاورزان در تربت‌جام مسدود شد

۶۷ حلقه چاه غیرمجاز با مشارکت کشاورزان در تربت‌جام مسدود شد

یاسر سلیمانی- تربت جام: در راستای صیانت از منابع آبی از ابتدای دیماه، ۶۷ حلقه چاه غیرمجاز نیمه عمیق، با مشارکت و مساعدت کشاورزان در روستای استجرد از توابع بخش بالاولایت باخرز پر و مسدود شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، مدیر امور منابع آب تربت جام با اعلام این خبر و با تقدیر از زحمات کارکنان این امور گفت: با وجود برودت و سرمای هوا واحد‌های گشت و بازرسی توانستند ۶۷ حلقه چاه غیرمجاز آب را شناسایی و مسدود کنند. 
"یوسف اختری" با اشاره به تعامل و همکاری دهیار، معتمدین و بهره برداران با واحد گشت و بازرسی در انجام این عملیات‌ها افزود: این چاه‌ها دارای عمقی بین ۴۰ تا ۵۰متر و دبی متوسط ۲ لیتر بر ثانیه بودند که از محل انسداد آنها می‌توان انتظار  صرفه‌جویی ۱.۰۸۵.۴۰۰ مترمکعب از منابع آبهای زیرزمینی را داشت.
وی افزود: در سال جاری عمده چاه‌های پرشده در این شهرستان با مساعدت و مشارکت مردم انجام شده که نشان از درک بالای کشاورزان منطقه از وضعیت منابع آبی دارد و این هماهنگی و تعامل در تعدادی دیگر از روستاهای باخرز نیز در حال برنامه‌ریزی است.

کد خبر: 49489
  تاریخ خبر : 1399/10/25
  آخرین به‌روزرسانی : 1399/10/25
 کارشناس روابط عمومی
 266