چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: اختصاص 110 میلیارد تومان تکمیلی برای رسیدن سد نرماب به آبگیری درانتهای سال جاری

استاندار گلستان در پویش هر هفته الف – ب ایران عنوان کرد:

اختصاص 110 میلیارد تومان تکمیلی برای رسیدن سد نرماب به آبگیری درانتهای سال جاری

استاندار گلستان در آیین افتتاح پروژه های آب و برق استان بصورت ویدئو کنفرانس با دکتر اردکانیان وزیرنیرو اظهار کرد: علیرغم محدودیت های اعتباری سال جاری اعتبارات خوبی برای سد نرماب اختصاص داده شد، اما طبق مذاکره با قرارگاه خاتم الانبیاء اگر 110 میلیارد تکمیلی به سد نرماب در سال جاری اختصاص داده شود، سد به آبگیری می رسد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، دکتر هادی حق شناس اظهار کرد: با توجه به اینکه استان گلستان سیل خیز است و درسال فصل بارش ها قرار داریم اگر سیلابی مشابه سال گذشته اتفاق بیفتد، هیچ پاسخی برای مردم نداریم.

وی در ادامه  ضمن تشکر از وزیر نیرو در رابطه با  گنجاندن سد شصت کلاته(میرداماد) در لایحه بودجه سال آینده گفت:  در شهر گرگان تنها 3 درصد آب شرب از آب سطحی تامین می شود و 97 درصد از چاه هست و امیدواریم مساعدت لازم جهت حفر ۲۰ حلقه چاه برای تامین آب شرب مردم گرگان را داشته باشند.

کد خبر: 46583
  تاریخ خبر : 1399/09/19
  آخرین به‌روزرسانی : 1399/09/19
 روابط عمومی
 326