یکشنبه, 24 خرداد 1405
مشروح خبر :: 22هزار متر مربع از مسیل ها در تربت جام بازگشایی شد

22هزار متر مربع از مسیل ها در تربت جام بازگشایی شد

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، در راستای حفاظت از رودخانه ها و جلوگیری از خسارات احتمالی در هنگام وقوع بارندگی و سیلاب در آبان ماه سال جاری ۲۲.۱۴۵ مترمربع از مسیل ها بازگشایی و رفع تصرف شد.

مدیر امور منابع آب تربت جام با اعلام این خبر گفت: با پیگیری گروه‌های گشت و بازرسی امور منابع آب تربت جام، صدور دستورات شایسته قضایی و همکاری نیروهای محترم انتظامی، بازگشائی مسیل‌های دشت رسول‌آباد و میانسرای تربت‌جام، شیزن تایباد و درازآب صالح‌آباد به صورت تخریب ۱۹ مورد بندخاکی غیرمجاز، یک مورد پل غیراصولی و یک مورد احداث باغ در بستر رودخانه صورت گرفت. یوسف اختری افزود: از این موارد تخریب و بازگشائی ۴ بندخاکی غیرمجاز در محدوده یاقوتین و باغسنگان‌علیا تربت‌جام انجام شد.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر موارد فوق، اعاده به وضع سابق تخریب بستر و اخذ خسارات وارده از تجهیزات متخلف توقیف شده حین برداشت غیرمجاز شن و ماسه نیز پیگیری و انجام شده است بیان داشت:  با توجه به آغاز فصل بارندگی، اقدامات پیشگیرانه در جهت کاهش مخاطرات سیل همچنان ادامه دارد و در این زمینه از تمام دستگاه‌های مسئول مخصوصا فرمانداری ها و بخشداری های محترم و سایر ادارات و نهادها که در کنار ما هستند، تشکر و قدردانی می شود.
 

کد خبر: 46419
  تاریخ خبر : 1399/09/10
  آخرین به‌روزرسانی : 1399/09/10
 کارشناس
 90