پنجشنبه, 15 آبان 1404
مشروح خبر :: جلوگیری از تخلیه بیش از 24هزار متر مکعب آب از منابع آب زیر زمینی شهرستان شهریار

جلوگیری از تخلیه بیش از 24هزار متر مکعب آب از منابع آب زیر زمینی شهرستان شهریار

مدیر امور منابع آب شهرستان های شهریار، ملارد و شهر قدس از انسداد چهار حلقه چاه غیر مجاز و جلوگیری از خروج بیش از 24 هزار متر مکعب آب از سفره های آب زیر زمینی این امور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمدرضا گیتی پژوه" با اعلام این خبر، گفت: با همکاری گروه گشت و بازرسی منطقه و اخذ دستور قضایی، در جهت صیانت از منابع آبی، چهار حلقه چاه غیر مجاز با مجموع عمق 350 متر و میزان آبدهی 1.5  لیتر برثانیه پر و مسدود شد.

وی با اشاره بر اینکه این عملیات در راستای قانون احیاء و تعادل بخشی آب های زیر زمینی انجام شده است گفت: با اینجام این عملیات، از خروج سالانه 24 هزار 300 مترمکعب آب از سفره های آب زیر زمینی این امور جلوگیری می شود.

گیتی پژوه در پایان ضمن هشدار به حفاران و بهره برداران غیرمجاز از آب زیرزمینی خاطر نشان کرد: هرگونه حفر و بهره برداری از چاه های غیر مجاز، جرم محسوب شده و امور آب شهرستان شهریار با همکاری دستگاه قضایی، با هرگونه تخلف در زمینه آبهای سطحی و زیرزمینی برخورد قانونی خواهد کرد.

کد خبر: 46128
  تاریخ خبر : 1399/09/08
  آخرین به‌روزرسانی : 1399/09/08
 روابط عمومی
 243