پنجشنبه, 15 آبان 1404
مشروح خبر :: انسداد شش حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان ری

انسداد شش حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان ری

مدیر امور منابع آب شهرستان ری گفت: در راستای قانون احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی، طی یک هفته، شش حلقه چاه غیر مجاز در محدوده عملکرد این امور پر و مسدود شد.

 به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران ، "حسن زحمتکش" با اعلام این خبر، اظهار کرد: با همکاری گروه گشت و بازرسی منطقه و اخذ دستور قضایی، در جهت صیانت از منابع آبی، شش حلقه چاه غیر مجاز در اراضی شهرستان ری با عمق 260 متر و آب دهی  0.45   لیتر بر ثانیه، پر و مسدود شد که با انجام این عملیات، از تخلیه سالیانه هفت هزار و 96  متر مکعب آب جلوگیری به عمل آمد.

وی ادامه داد: در این مدت  6  اخطار به متخلفین ابلاغ  ، 3 حکم قضایی اخذ، یک عدد کنتور هوشمند نصب و2 عدد چاه غیر مجاز نیز شناسایی   گردید .

 زحمتکش در پایان ضمن هشدار به حفاران و بهره برداران غیرمجاز از آب زیرزمینی خاطر نشان کرد: هرگونه حفر و بهره برداری از چاه های غیر مجاز جرم محسوب شده و امور آب شهرستان ری با همکاری دستگاه قضایی، با هرگونه تخلف در زمینه آبهای سطحی و زیرزمینی برخورد قانونی خواهد کرد.

کد خبر: 45536
  تاریخ خبر : 1399/08/06
  آخرین به‌روزرسانی : 1399/08/06
 روابط عمومی
 298