چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: بازدید مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان از مراحل ساخت تجهیزات هیدرو مکانیکال سد نرماب

بازدید مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان از مراحل ساخت تجهیزات هیدرو مکانیکال سد نرماب

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان ومدیر طرح نرماب از مراحل ساخت تجهیزات هیدرو مکانیکال سد نرماب در حومه تهران بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، در راستای تکمیل بدنه سد نرماب و آمادگی سد برای آبگیری در انتهای سال ۱۳۹۹ ، ساخت و نصب تحهیزات و تاسیسات هیدرومکانیکال سد از عوامل مهم است که پیمانکار مربوطه (شرکت ساز آب صنعت)،  بعنوان پیمانکار فرعی در حال ساخت تجهیزات است. 

مهندس سید محسن حسینی به همراه مهندس ضیایی مدیر طرح ، شرکت مهندسین مشاور و پیمانکار اصلی(سپاسد) از مراحل ساخت و قطعات ساخته شده بازدید بعمل آوردند.

در جلسه جمعبندی پس از بازدید ، مقرر شد با برنامه ریزی انجام شده و تقویت مالی ، از ابتدای آبان مراحل تکمیل و حمل تاسیسات به کارگاه سد نرماب و نصب انجام پذیرد و تا اسفند عملیات ساخت پایان یابد.

کد خبر: 45407
  تاریخ خبر : 1399/07/26
  آخرین به‌روزرسانی : 1399/07/27
 روابط عمومی
 234